ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το τρομερό tweet του Καφού για Φλάναγκαν

Το τρομερό tweet του Καφού για Φλάναγκαν
© AFP/GETTY IMAGES

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν βαφτίσει "κόκκινο Καφού" τον Τζον Φλάναγκαν και φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής συμμερίζεται τη συγκεκριμένη άποψη.

Ο 21χρονος Τζον Φλάναγκαν εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και έχει συμβάλλει σημαντικά και αυτός στις οκτώ συνεχόμενες νίκες που μετράει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στην Premier League, με τους οπαδούς της ομάδας να του έχουν δώσει μάλιστα τον χαρακτηρισμό "RedCafu" για να δείξουν το πόσο πολύ τον εκτιμούν ποδοσφαιρικά.

Το συγκεκριμένο προσωνύμιο έφτασε μάλιστα στα αυτιά και του... original Καφού, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την Εθνική Βραζιλίας το 1994 και το 2002 να το χρησιμοποιεί και αυτός για να περιγράψει τον Άγγλο αριστερό μπακ βλέποντας το ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ (4-0).

Το τρομερό tweet του Καφού για Φλάναγκαν
© GETTY IMAGES

Ο Φλάναγκαν σε στιγμιότυπο από το ματς της περασμένης αγωνιστικής για τη Λίβερπουλ με αντίπαλο τη Σάντερλαντ

"Ωραία να βλέπεις τον Κόκκινο Καφού να παίζει καλά! Η Λίβερπουλ είναι μία υπέροχη ομάδα για να την παρακολουθείς", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o Καφού, ο οποίος αποθέωσε επίσης τους οπαδούς των "κόκκινων" και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να κόψει πρώτη το νήμα παρά τον ανταγωνισμό των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Το τρομερό tweet του Καφού για Φλάναγκαν
© GETTY IMAGES

Τζον Φλάναγκαν και Τζόρνταν Χέςντερσον προσπαθούν να ανακόψουν τον Άαρον Λένον στο πλαίσιο του Λίβερπουλ-Τότεναμ που έληξε με θρίαμβο για τους "κόκκινους" και τους έστειλε στην κορυφή 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ