ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το ανύπαρκτο οφσάιντ που εξόργισε τη Λίβερπουλ

Το ανύπαρκτο οφσάιντ που εξόργισε τη Λίβερπουλ

Είναι αυτή η χειρότερη διαιτητική απόφαση της φετινής Premier League; Δείτε σε video το ανύπαρκτο οφσάιντ με το οποιό κόπηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο ματς με τη Σίτι και το οποίο έβγαλε εκτός εαυτού τον Μπρένταν Ρότζερς!

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης ήταν από τις πλέον χορταστικές στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα , με τις δύο ομάδες να επιβεβαιώνουν με την απόδοσή τους (κυρίως επιθετικά) για ποιο λόγο βρίσκονται τόσο ψηλά στη βαθμολογία, ωστόσο η διαιτησία στο "Εtihad Stadium" παίρνει αρκετά... χαμηλό βαθμό.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έκαναν έντονα παράπονα για το πέναλτι που θα μπορούσε να δοθεί στον Λουίς Σουάρες σε τράβηγμά της φανέλας του από τον Τζόλεον Λέσκοτ μέσα στην περιοχή στις καθυστερήσεις, με την πλειοψηφία των αγγλικών ΜΜΕ να συμφωνούν πως θα μπορούσε να δοθεί, ωστόσο εκεί που οι φωνές έγιναν... κραυγές ήταν για τη φάση του 19ου λεπτού.

Το ανύπαρκτο οφσάιντ που εξόργισε τη Λίβερπουλ

Πέντε λεπτά πριν ο Φιλίπε Κοουτίνιο ανοίξει το σκορ για τους "κόκκινους" η Λίβερπουλ δημιούργησε μία τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός κόπηκε με οφσάιντ που είδε μόνο ο βοηθός διαιτητή.

Ο Λουίς Σουάρες έβγαλε μία εκπληκτική κάθετη πάσα που "τρύπησε" την καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, ο Στέρλινγκ έφυγε ένα μέτρο πίσω από τον τελευταίο αμυντικό της Σίτι και βγήκε τετ α τετ με τον Τζο Χαρτ, ωστόσο η σημαία είχε σηκωθεί προς γενική έκπληξη όλων.

Το ανύπαρκτο οφσάιντ που εξόργισε τη Λίβερπουλ

Αν και η φάση αυτή έγινε στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν έξαλλος στο φινάλε κάνοντας λόγο για "φρικτή" απόφαση του διαιτητή , ενώ και τα αγγλικά ΜΜΕ στο σύνολό τους υποστηρίζουν πως ίσως και να πρόκειται για τη χειρότερη απόφαση μέχρι στιγμής στη φετινή Premier League.

Δείτε το video με το οφσάιντ που δόθηκε στον Στέρλινγκ:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ