ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το νέο "Άνφιλντ" ανοίγει τις πύλες του

Το νέο "Άνφιλντ" ανοίγει τις πύλες του

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ανακαινισμένο "Άνφιλντ" στον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου (10/9, 19:30) με αντίπαλο τη Λέστερ. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Δεν είναι μοντέρνο, δεν είναι το μεγαλύτερο, παρ' όλα η αίγλη του, το μεγαλείο του και η ιστορία του το κατατάσσουν ως ένα από τα πιο θρυλικά ποδοσφαιρικά γήπεδα του πλανήτη. Το "Άνφιλντ" αποτελεί το Ναό της Λίβερπουλ και των εκατομμύρια φιλάθλων της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Σάββατο (10/9, 19:30) στον αγώνα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Λέστερ, οι φίλοι των ρεντς θα μπορέσουν να απολαύσουν από κοντά το νέο ανανεωμένο και αρκετά πιο... ευρύ για θεατές "Άνφιλντ", το οποίο ανοίγει τις πύλες και προκαλεί δέος.

Η εξέδρα "Main Stand" έγινε μεγαλύτερη και πλέον το γήπεδο χωράει 54,742 θεατές. Συνυπολογίστε και το πάθος των φίλων της Λίβερπουλ, εν ολίγοις η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και οι αντίπαλοι της Λίβερπουλ δεν θα περνούν εύκολες στιγμές.

Οι παίκτες έχουν πάρει ήδη μια πρώτη γεύση, κάνοντας προπόνηση εκεί, όμως τίποτα δεν θα συγκρίνεται με ένα κατάμεστο γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια. Πάρτε μια γεύση...

Το νέο "Άνφιλντ" ανοίγει τις πύλες του
Το νέο "Άνφιλντ" ανοίγει τις πύλες του
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ