ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Θέλουν αίτημα μεταγραφής για να πουλήσουν τον Σουάρες

Θέλουν αίτημα μεταγραφής για να πουλήσουν τον Σουάρες

Η Λίβερπουλ περιμένει αίτημα μεταγραφής από τον Λουίς Σουάρες προκειμένου να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε ακόμη τι ισχύει στην περίπτωση του Χένρικ Μχιταριάν, κλείνει εντός της εβδομάδας η μεταγραφή του Λουίς Αλμπέρτο.

Ιδιαίτερα δραστήρια είναι η Λίβερπουλ σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, η οποία κινείται σε πολλά διαφορετικά μέτωπα από τόσο νωρίς.

Ως τώρα έχει ολοκληρώσει -επίσημα- μόνο μία μεταγραφή, αυτή του Κόλο Τουρέ, ενώ περιμένει κάποια έγγραφα από την ισπανική ομοσπονδία προκειμένου να ανακοινώσει και την απόκτηση του Ιάγκο Άσπας.

Ωστόσο, το μεγάλο ζήτημα ως τώρα είναι ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος με τις δηλώσεις του καθιστά συνεχώς σαφές πως θα ήθελε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπός του δεν έχουν ενημερώσει τον σύλλογο για τις προθέσεις τους.

Έτσι δημοσίευμα της "Daily Mail" αναφέρει πως οι άνθρωποι των "κόκκινων" θα του ζητήσουν να καταθέσει επίσημο αίτημα μεταγραφής προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ως τώρα δεν έχει κάνει καμία κρούση. Επιπλέον, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ουρουγουανός κοστολογείται στα 50 εκ. λίρες, τη στιγμή που άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει ρήτρα ύψους 40 εκ. λιρών.

Από εκεί και πέρα από τις υποθέσεις των Σίμον Μινιολέ, Τιάγκο Γιόρι και Λουίς Αλμπέρτο πιο γρήγορα αναμένεται να τελειώσει η τελευταία. Σύμφωνα με την "Liverpool Echo" η μεταγραφή του Ισπανού, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα Β', θα έχει ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας παρόλο που οι δύο ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα. Η Σεβίγια ζητάει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ (6.8 εκ λίρες) και η Λίβερπουλ θεωρεί πως προσφέροντας 6 εκ. λίρες θα κάμψει τις αντιστάσεις των Ανδαλουσιανών.

Θέλουν αίτημα μεταγραφής για να πουλήσουν τον Σουάρες

Όσο για τον μεγάλο στόχο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ δεν είναι άλλος από τον Χένρικ Μχιταριάν. Για τον Αρμένιο, ο οποίος έκανε πάρα πολύ καλή σεζόν με τη Σαχτάρ, η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περίπου 20 εκ. λίρες με τη "Mirror" να αναφέρει πως ο 24χρονος θα πετάξει εντός της ημέρας για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, η πάντα έγκυρη στα θέματα της Λίβερπουλ "Liverpool Echo" εκτιμά πως η υπόθεση της μεταγραφής του θα κρατήσει λίγες μέρες ακόμα.

Τέλος, εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η πώληση του Άντι Κάρολ στη Γουέστ Χαμ έναντι 15 εκ. λιρών. Ο Άγγλος επιθετικός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να διακόψει τις διακοπές του προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τα "σφυριά", με την πρόταση των οποίων έχει συμφωνήσει προφορικά.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ