ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Σουάρες: "Τιμή μου να φτάνω τον Φορλάν"

Σουάρες: "Τιμή μου να φτάνω τον Φορλάν"
PHOTOGRAPH: SHAUN BOTTERILL - FI

Τον Ντιέγκο Φορλάν στην πρώτη θέση των σκόρερς στην ιστορία της Ουρουγουάης έπιασε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος το χαρακτήρισε τιμητικό για τον ίδιο.

Μπορεί η Ουρουγουάη να γνώρισε την ήττα από την Ισπανία με 2-1, αλλά ο Λουίς Σουάρες είχε έναν λόγο για να χαμογελά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δεν είναι μόνο ότι πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά κυρίως ότι με αυτό έφτασε τα 33 με την εθνική, όσα έχει και ο Ντιέγκο Φορλάν.

Ο τελευταίος αποτελεί μία εμβληματική φυσιογνωμία για τη "σελέστε" αφού παραμένει -έχοντας πλέον και συγκάτοικο στην κορυφή- πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής, έχοντας ταυτόχρονα και τις περισσότερες συμμετοχές (99). Έτσι ο Σουάρες δεν έκρυψε την εκτίμηση που του έχει δηλώνοντας:

"Σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ μεγάλη τιμή να φτάνω τον Ντιέγκο, τον οποίο σέβομαι για όλα όσα έχει κάνει με τη "σελέστε". Το να έχω σκοράρει τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Ντιέγκο είναι πολύ καλό σε προσωπικό επίπεδο, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στις επιδόσεις της ομάδας και στα αποτελέσματά μας".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ