ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Θέλει το "μπαμ" με Μπενζεμά ή Ιγκουαΐν

Θέλει το "μπαμ" με Μπενζεμά ή Ιγκουαΐν

Η Λίβερπουλ δεν αρκείται μόνο στον Μάριο Μπαλοτέλι και ετοιμάζει νέο "χτύπημα" για την επιθετική της γραμμή αποκτώντας τον Ιανουάριο έναν εκ των Καρίμ Μπενζεμά και Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Το περασμένο καλοκαίρι τα ρεπορτάζ ήθελαν τον Μπρένταν Ρότζερς να διαθέτει ακόμα και 40.000.000 λίρες για να κερδίσει στο... σπριντ την Άρσεναλ και να φέρει τον Καρίμ Μπενζεμά στο "Άνφιλντ", με τον παίκτη όμως να μετατρέπεται σε όνειρο θερινής νυκτός μετά το νέο 5ετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από εκείνη την εξέλιξη, η Λίβερπουλ στράφηκε τελικά στην λύση του Μάριο Μπαλοτέλι τον οποίο και απέκτησε από τη Μίλαν έναντι 20.000.000 λιρών όμως σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η λαχτάρα για τον Μπενζεμά εξακολουθεί να υφίσταται.

Η ισπανική ιστοσελίδα "Fichajes" ανέφερε πως ο Γάλλος διεθνής φορ δεν είναι πλέον ευτυχισμένος στη Ρεάλ (με την οποιά μετράει 113 γκολ σε 243 εμφανίσεις) και ψάχνει τρόπο αποχώρησης ενώ αγγλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως οι "κόκκινοι" είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουν.

Την ίδια ώρα, τα ίδια δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να έχει βάλει στο... μάτι και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος (όπως και ο Μπενζεμά) δεν διάγει και την καλύτερη φάση της καριέρας του.

Οι φετινές επιδόσεις του στη Νάπολι δεν θυμίζουν σε τίποτα τον Αργεντινό "μπόμπερ" που απόλαυσαν όλοι πέρυσι μετά τη μεταγραφή του από τη Ρεάλ, οι σχέσεις του με τον Μπενίτεθ φημολογείται πως δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, και κάπου εκεί μπορεί να "παρέμβει" η Λίβερπουλ για την οποιά ακούγεται πως δίνει μέχρι 40.000.000 ευρώ στους "παρτενοπέι" για να τον ντύσει στα κόκκινα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ