ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τελειώνει του Λαλάνα στη Λίβερπουλ

Τελειώνει του Λαλάνα στη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος περνάει από ιατρικά τεστ, ενώ κινείται και σε άλλα μεταγραφικά μέτωπα.

Αίσιο τέλος θα έχει υπόθεση του Άνταμ Λαλάνα για τη Λίβερπουλ. Οι "κόκκινοι" από το τέλος της Premier League και μετά έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποκτήσουν τον 26χρονο Άγγλο. Η Σαουθάμπτον αντιστεκόταν σθεναρά, όμως, δεδομένου ότι δεν εντυπωσίασε στο Μουντιάλ αναγκάστηκε να αποδεχτεί την πρόταση των 25 εκ. λιρών και να μη ζητήσει περισσότερα, όπως αρχικά σκεφτόταν.

Όλα τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται στο Μέλγουντ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου του. Έτσι ο Λαλάνα, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, θα γίνει η τρίτη μεταγραφή της Λίβερπουλ μετά τους Ρίκι Λάμπερτ και Εμρέ Τσαν.

Πάει και γι' άλλους

Από εκεί και πέρα, ειλημμένη απόφαση είναι η απόκτηση αριστερού μπακ. Πρώτος στόχος παραμένει ο Αλμπέρτο Μορένο, αλλά υπάρχει διαφορά με τη Σεβίλλη. Ωστόσο, η υπόθεσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί παρόλο που οι Μέρσεϊσαϊντερς κοιτούν κι εναλλακτικές όπως του Ρικάρντο Ροντρίγκες.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες η Λίβερπουλ κινείται και για την απόκτηση του Ντιβόκ Οριζί. Η πιθανή απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, όμως, θα είναι μία μεταγραφή για το μέλλον, αφού δεν αποκλείεται ο παίκτης να δοθεί δανεικός και πάλι στη Λιλ ή κάποια άλλη ομάδα της Ligue 1. Ο ίδιος, πάντως, έχει δηλώσει πως είναι όνειρό του να αγωνιστεί στην Premier League.

Τέλος, αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι αν με την απόκτηση του Λαλάνα τελειώνει το θέμα του Τζέρνταν Σατσίρι. Τον πρώτο καιρό γραφόταν ότι ο Ελβετός είναι εναλλακτική του Λαλάνα, αλλά πλέον η Λίβερπουλ δεν αποκλείεται να προσπαθήσει μέχρι τέλους να κάνει δικό της και τον άσο της Μπάγερν Μονάχου.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ