ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σωτήρας για τον Μινιολέ η σύντροφός του

Σωτήρας για τον Μινιολέ η σύντροφός του

Στο ματς με τη Μπέρνλι ο Σιμόν Μινιολέ είχε πιάσει αγωνιστικό πάτο όμως εκείνη που τον βοήθησε να ξαναβρεί τη φόρμα του ήταν η σύντροφός του! Διαβάστε πώς το κατάφερε.

To πρώτο τρίμηνο του Σιμόν Μινιολέ τη φετινή σεζόν ήταν τόσο εφιαλτικό ώστε να χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι με τη Μ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford" και ο Μπρένταν Ρότζερς να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παίκτη στη θέση του στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Το ματς μάλιστα κόντρα στη Μπέρνλι στη Boxing Day όπου υπέπεσε σε μία από τις πιο επικές γκάφες της σεζόν ήταν ενδεικτικό της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης.

Όλα αυτά όμως πριν την έλευση του 2015 καθώς ο Βέλγος γκολκίπερ εμφανίζεται πλέον αναγεννημένος, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα 4 από τα 5 τελευταία ματς και συνολικά σε 6 από τα 13 από τότε που ξαναβρήκε τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ.

Ο ίδιος αποκάλυψε το μυστικό του, το οποίο είναι γένους θηλυκού και έχει ονοματεπώνυμο: Τζάσμιν Κλάες. Ο λόγος φυσικά για το έτερον ήμισύ του, με τον τερματοφύλακα των "κόκκινων" να δηλώνει πως εκείνη τον συμβούλεψε να σταματήσει να υπεραναλύει κάθε φάση...

Σωτήρας για τον Μινιολέ η σύντροφός του

Ο Σιμόν Μινιολέ με τη σύντροφό του Τζασμίν

"Ήμασταν όλοι μαζί στο τραπέζι ανήμερα της Boxing Day και τότε η Τζασμίν μου είπε "Σιμόν, μήπως μερικές φορές σκέφτεσαι πάρα πολύ μερικά πράγματα;". Αυτή η ερώτηση με έκανε να θέλω να λύσω αυτό το ζήτημα.

Είμαστε μαζί από τότε που είμαι ποδοσφαιριστής και με ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Για αυτό το λόγο το είπε. Πιθανότατα εξαιτίας όλων όσων είχαν προηγηθεί, προσπαθούσα να βρω πάντα την καλύτερη λύση για κάθε κατάσταση.

Αυτό που ξεχνώ, και το κόρνερ που είχα παραχωρήσει στο ματς με τη Μπέρνλι ήταν το καλύτερο παράδειγμα από αυτό, ήταν ότι έπρεπε απλά να αποφεύγω τη χειρότερη κατάσταση, που σε εκείνη την περίπτωση ήταν να δώσω κόρνερ στον αντίπαλο.

Σωτήρας για τον Μινιολέ η σύντροφός του

Τώρα προσπαθώ να πάρω μία απόφαση παρά να το σκέφτομαι τόσο πολύ, επειδή τότε αρχίζεις να έχεις αμφιβολίες, χάνεις χρόνο, και όπως ξέρετε δεν υπάρχει χρόνος ειδικά σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Premier League.

Μετά από εκείνα τα λόγια ήμουν πιο αποφασιστικός και επιβλητικός. Αισθάνομαι τώρα πως παίζω καλύτερα σε σύγκριση με το διάστημα που είχα βγει εκτός ομάδας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως πριν ο Ρότζερς τον αφήσει εκτός 11άδας, ο Μινιολέ μετρούσε 15 εμφανίσεις και είχε παθητικό 19 γκολ (δεχόταν ένα γκολ ανά 71 λεπτά κατά μέσο όρο) ενώ μετά την επιστροφή του έχει δεχτεί μόνο 5 σε 8 ματς (1 γκολ ανά 140 λεπτά).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ