ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στο παιχνίδι για Ντάνι Άλβες η Λίβερπουλ

Στο παιχνίδι για Ντάνι Άλβες η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ μπήκε στη μάχη της απόκτησης του Ντάνι Άλβες από την Μπαρτσελόνα, μιας και η Παρί Σεν Ζερμέν βγήκε εκτός παιχνιδιού.

Μπορεί ο Ντάνι Άλβες να θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, δεν φαίνεται όμως να έχει την ίδια επιθυμία και η ομάδα της Καταλωνίας για τον διεθνή Βραζιλιάνο δεξιό μπακ.

Αφού μάλιστα η Παρί Σεν Ζερμέν βγήκε εκτός μάχης λόγω του Financial Fair Play και δεν μπορεί να τον κάνει δικό της, η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο κυνήγι της απόκτησής του, μιας και ο Μπρένταν Ρότζερς θέλει να τον ντύσει στα κόκκινα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η καταλανική "Mundo Deportivo", η οποία κάνει λόγο για επικείμενη πρόταση 6,5 εκ. ευρώ για τον 31χρονο Βραζιλιάνο είτε για να αντικαταστήσει τον Γκλεν Τζόνσον (έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο) είτε για τον χρησιμοποιήσει ακόμα και στα αριστερά, θέση που έχει πρόβλημα η ομάδα του Μερσεϊσάιντ.

Ναι μεν η πρόταση δεν φαντάζει μεγάλη, αλλά η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θέλει διακαώς να τον παραχωρήσει και από την στιγμή που στο... κάδρο δεν βρίσκεται η Παρί, θα φάνταζε ιδανικό το σενάριο να μετακόμιζε στην Αγγλία αυτό το καλοκαίρι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ