ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στάριτζ: "Δεν είχα πρόθεση να κάνω χέρι"

Στάριτζ: "Δεν είχα πρόθεση να κάνω χέρι"
© PA

Στη φάση του γκολ που πέτυχε αναφέρθηκε ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν χρησιμοποίησε ηθελημένα το χέρι του.

Σε μια πολύ δύσκολη φάση, η οποία δεν υπέπεσε ούτε στην αντίληψη των διαιτητών ούτε των παικτών της Σάντερλαντ που συμμετείχαν στη φάση, ο 24χρονος άσσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Στη συνέχεια μάλιστα έδωσε δύο ασίστ στον Λουίς Σουάρες, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να ανακάμψει μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Σουόνσι και Σαουθάμπτον.

" Ήταν μια εξαιρετική εκτέλεση από τον Στίβι (Τζέραρντ). Πέρασε την τελευταία στιγμή πάνω από το κεφάλι του αμυντικού και είναι προφανές ότι προσπάθησα να κάνω την κεφαλιά, αλλά υποθέτω ότι χρειάζομαι αρκετή βελτίωση ακόμα.", είπε ο Στάριτζ και συνέχισε:'' Η μπάλα πήγε στο χέρι μου, αλλά ποτέ δε θα το έκανα εκουσίως."

Επίσης αναφέρθηκε στο παιχνίδι εν γένει και στην επιστροφή του παρτενέρ του στην επίθεση, Λουίς Σουάρες:" Πρέπει να ανησυχούμε για την κάθε μέρα ξεχωριστά και όχι για το μέλλον. Χθες δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε, παρότι ήμαστε μπροστά με 0-2, και στο δεύτερο ημίχρονο περάσαμε δύσκολα. Σηκώσαμε το πόδι από το γκάζι και όταν σκόραραν το γκολ δυσκολευτήκαμε, αλλά αντέξαμε."

Αναφορικά με τον Σουάρες και τον τραυματία Φιλίπε Κοουτίνιο δήλωσε:" Είναι τέλειο που επέστρεψε, μας δίνει επιλογές και είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην κατηγορία. Συνεργαζόμαστε καλά. Μας λείπει ο Κοουτίνιο, αλλά έχουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα και χαίρομαι να αγωνίζομαι μαζί τους."

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ