ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σε διπλό ταμπλό η Λίβερπουλ

Σε διπλό ταμπλό η Λίβερπουλ

Κρίστιαν Έρισκεν και Χένρικ Μχιταριάν είναι τα δύο ονόματα που απασχολούν τη Λίβερπουλ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο. Διαβάστε τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης και την εναλλακτική επιλογή που υπάρχει.

Τα πλάνα της ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έχει αρχίσει να καταστρώνει η Λίβερπουλ, παρόλο που ακόμα δε γνωρίζει αν θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν.

Ο Μπρένταν Ρόρτζερς φαίνεται πως έχει κατασταλάξει πως η ομάδα του χρειάζεται τουλάχιστον δύο μεταγραφές ενδεκάδας και η μία εξ αυτών αφορά τη θέση του επιτελικού μέσου.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως θέλει κάθε φορά να έχει τρεις στόχους για κάθε θέση, προκειμένου να μπορεί να έχει εναλλακτικές και το ίδιο φέρεται να ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση κρίνοντας από τον αγγλικό Τύπο.

Ο αρχικός στόχος είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν πολύ καλή άποψη για τον Δανό, τον οποίο παρακολούθησαν σύμφωνα με τη "Daily Mirror" και στα παιχνίδια της εθνικής του με την Τσεχία και τη Βουλγαρία. Επιπλέον, ο 21χρονος το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ και προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Ωστόσο, μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Την ίδια στιγμή έντονο είναι το ενδιαφέρον των "κόκκινων" και για τον Χένρικ Μχιταριάν. Ο 24χρονος παίκτης της Σαχτάρ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Μάικλ Έντουαρτς, επικεφαλής του τμήματος αναλυτών της Λίβερπουλ, ταξίδεψε ως το Γιέρεβεν για να δει τον Αρμένιο να αγωνίζεται κόντρα στην Τσεχία. Έχοντας, όμως, συμβόλαιο ως το 2015 η Σαχτάρ δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει αναίμακτα.

Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Ατέμ Μπεν Αρφά, με τον οποίο συνδέεται εδώ και αρκετούς μήνες η ομάδα του Ρότζερς. Ο Γαλλομαροκινός έκανε εκπληκτική σεζόν πέρυσι με τη Νιούκαστλ, αλλά φέτος δεν έχει αγωνιστεί αρκετά λόγω των συχνών τραυματισμών του. Συν τοις άλλοις, η μεταγραφή του ίσως είναι σε άμεση συνάρτηση με το μέλλον του Άντι Κάρολ, καθώς κατά καιρούς έχει γραφτεί πως θα μπορούσε ο Μπεν Αρφά να είναι στα έμψυχα ανταλλάγματα που θα προσφέρει η Νιούκαστλ στη Λίβερπουλ για τον Άγγλο επιθετικό. Ωστόσο, η περίπτωσή του το τελευταίο διάστημα φαίνεται να μην απασχολεί τόσο όσο των δύο προαναφερθέντων.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ