ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

280 μίλια για... τους 96 αδικοχαμένους

280 μίλια για... τους 96 αδικοχαμένους

Το δικό του λιθαράκι για να βοηθήσει τις οικογένειες των θυμάτων του "Χίλσμπορο" θα βάλει 52χρονος οπαδός της Λίβερπουλ, ο οποίος θα κάνει 280 μίλια με το ποδήλατο. Διαβάστε αναλυτικά.

Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ που αποτίουν φόρο τιμής για τα θύματα του "Χίλσμπορο" με τον δικό τους τρόπο κάθε φορά και σ' αυτή την κατηγορία θα προστεθεί και ο Πολ Ρόμπινσον.

Ο 52χρονος αποφάσισε να κάνει με ποδήλατο 280 μίλια μέσα σε τέσσερις μέρες στη μνήμη των 96 θυμάτων.

Ο Ρόμπινσον θα αρχίσει από το "Σίτι Γκράουντ", το γήπεδο της Νότινγκαμ Φόρεστ, στις 12 Απριλίου και θα επιστρέψει στο "Άνφιλντ" στις 15 Απριλίου, ανήμερα της 24ης επετείου της τραγωδίας του "Χίλσμπορο".

Τα χρήματα που θα μαζέψει απ' όλες τις χορηγίες θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων και στο ίδρυμα το Τζίμι Κάραγκερ (Carragher's 23 Foundation).

Επ' αυτού ο ίδιος είπε: "Ήθελα να κάνω κάτι για να βοηθήσω τις οικογένειες των 96 θυμάτων. Ήμουν στο "Χίλσμπορο" και για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα πως θα δικαιωθούμε ποτέ για όσα έγιναν. Ήθελα επίσης να μαζέψω χρήματα και για το 23 Foundation, αφού βοηθούν πολλά παιδιά τα οποία δε θα είχαν αυτή τη βοήθεια υπό φυσιολογικές συνθήκες".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ