ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σε απολογία ο Σουάρες

Σε απολογία ο Σουάρες

Η αγγλική FA απηύθυνε την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς στον Λουίς Σουάρες για το... δάγκωμα του χεριού του Ιβάνοβιτς, αναφέροντας στην σχετική ανακοίνωση πως "είναι λίγες τρεις αγωνιστικές τιμωρίας"

Η αγγλική FA απηύθυνε την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς στον Σουάρες για το... δάγκωμα του χεριού του Ιβάνοβιτς, αναφέροντας στην σχετική ανακοίνωση πως "είναι λίγες τρεις αγωνιστικές τιμωρίας..."

Η Λίβερπουλ επέβαλε πρόστιμο στον Λουίς Σουάρες την συμπεριφορά του στο ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική τιμωρία για τον Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει αρκετά από τα επόμενα ματς της ομάδας του.

Και αυτό γιατί η αγγλική FA έδειξε άμεσα αντανακλαστικά, εκδίδοντας ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας στην οποία απευθύνεται κατηγορία στον παίκτη και τονίζεται πως η "στάνταρ τιμωρία των τριών αγωνιστικών δεν επαρκεί σε αυτές τις περιπτώσεις".

Σημειώνεται πως η ομοσπονδία κάλεσε τον φορ των "κόκκινων" να απολογηθεί μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, με την απόφασή για τον Σουάρες να αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ