ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σάμουελ Ετό σκέφτεται ο Ρότζερς

Σάμουελ Ετό σκέφτεται ο Ρότζερς

Την περίπτωση απόκτησης τους Σάμουελ Ετό, εξετάζει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από τον αγγλικό Τύπο.

Και η αλήθεια είναι ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και οι Reds δεν βρίσκουν κάποια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης, οι πιθανότητες για τον 33χρονο Καμερουνέζο, ο οποίος είναι ελεύθερος, θα αυξάνονται.

Ο ίδιος είχε πρόσφατα επαφές με τον Αγιαξ, προκειμένου να μετακομίσει στο Άμστερνταμ, αλλά οι συνομιλίες του με τους Ολλανδούς, δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Η Λίβερπουλ δεν έχει καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή, αφού δεν έχει εξαντλήσει τις πιθανές επιλογές που εξετάζει για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, μετά την αποχώρηση του Σουάρες.

Πέρυσι ο Ετό πήρε 8,5 εκατομμύρια ευρώ για να αγωνιστεί ένα χρόνο στην Τσέλσι (από τα 15 εκατομμύρια της Ανζί) και στη Λίβερπουλ πιστεύουν ότι οι μισθολογικές απαιτήσεις του δεν θα αποτελέσουν τροχοπέδη για την πραγματοποίηση της μετακίνησης, δεδομένου ότι δεν θα πληρώσουν καμία ομάδα.

Επιθυμία του Μπρένταν Ρότζερς είναι να γίνει μια προσθήκη επιθετικού πριν την 1η Σεπτεμβρίου, κι ενώ έχει προηγηθεί η πώληση του Σουάρες στην Μπαρτσελόνα και η μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του Loic Remy από την ΚΠΡ, για ιατρικούς λόγους.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ