ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρότζερς: "Σύντομα η Λίβερπουλ θα κερδίσει το πρωτάθλημα"

Ρότζερς: "Σύντομα η Λίβερπουλ θα κερδίσει το πρωτάθλημα"

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν απογοητεύτηκε από την κατάληξη του περσινού πρωταθλήματος και δηλώνει ότι είναι θέμα χρόνου η Λίβερπουλ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς υπόσχέθηκε στους φιλάθλους της ομάδας ότι οι "ρεντς" σύντομα θα κερδίσουν το πρωτάθλημα. Παρά το εντυπωσιακό φινάλε στο προηγούμενο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ έμεινε στην 2η θέση ωστόσο, έδειξε ότι μπορεί να φθάσει σύντομα στην κορυφή, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Μπρένταν Ρότζερς.

" Δεν υπάρχει απογοήτευση στην Λίβερπουλ. Δεν καθόμουν σε μία παραλία το καλοκαίρι και έκλαιγα επειδή χάσαμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει δίψα και πίστη ότι θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αποδείξαμε πέρσι ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αντέχουμε στην πίεση.

Ο κόσμος δεν πρέπει να μένει στα παιχνίδια με την Τσέλσι και την Κρίσταλ Πάλας της περασμένης σεζόν αλλά τα υπόλοιπα 14 των τελευταίων αγωνιστικών. 12 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ξέρω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πίεση του πρωταθλητισμού. Αυτό που δεν είχαμε ήταν η τύχη που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Την περσινή σεζόν κάναμε ένα βήμα μπροστά και φέτος πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Αν δεν συμβεί φέτος τότε θα συμβεί σύντομα. Πιστεύω αυτό που φτιάχνουμε σε αυτή την ομάδα. Ήταν μία σεζόν που απέκτησα εμπειρίες και αγάπησα κάθε λεπτό. Θέλω να συνεχίσω στην Λίβερπουλ. Είμαι 41 ετών και έχω ακόμα 20 χρόνια καριέρας. Ελπίζω να έχω επιτυχίες", δήλωσε ο Ρότζερς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ