ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρότζερς: "Με έχει εντυπωσιάσει ο Μπεντεκέ"

Ρότζερς: "Με έχει εντυπωσιάσει ο Μπεντεκέ"

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, τόνισε ότι ο Κριστιάν Μπεντεκέ έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Μετά την πώληση του Ραχίμ Στέρλινγκ στη Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ ενέταξε στο δυναμικό της τον Κριστιάν Μπεντεκέ, αγοράζοντας τον από την Άστον Βίλα έναντι 32,5 εκατομμυρίων λιρών. Πρόκειται για τη δεύτερη πιο δαπανηρή μεταγραφή της ιστορίας της, μετά από εκείνη του Άντι Κάρολ.

Ο προπονητής, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος επέμεινε για τον Μπεντεκέ, εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του από τις επιδόσεις του 25χρονου επιθετικού, στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στο Άνφιλντ.

"Εκτιμώ ότι θα αποδειχτεί... λίρα εκατό για το club. Ειλικρινά το πιστεύω. Έχω διαβάσει και έχω δει στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλά, στη σύντομη περίοδο που τον προπονώ, έχω εντυπωσιαστεί ακόμα περισσότερο. Τον παρακολουθώ εδώ και μία τριετία, ήμουν στην άκρη και τον έβλεπα, όχι μόνο για τη δύναμη και την ενέργεια του, αλλά και για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του" τόνισε ο Ρότζερς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ