ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρεκόρ για Τζέραρντ

Ρεκόρ για Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ ευστόχησε για άλλη μία φορά από τα έντεκα βήματα στο παιχνίδι με την Τότεναμ και έγραψε ιστορία. Ισοφάρισε τους Μπιλ Σάνκλι και Ράφα Μπενίτεθ ο Μπρένταν Ρότζερς.

Επιστροφή στις νίκες για τη Λίβερπουλ, η οποία μετά την ήττα στο "Έτιχαντ" από τη Μάντσεστερ Σίτι απάντησε με τον καλύτερο τρόπο περνώντας από το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με 3-0. Το ένα από τα τρία γκολ μπήκε από τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό του σερί από την άσπρη βούλα.

Αυτό ήταν το 15ο πέναλτι του αρχηγού της Λίβερπουλ από τη σεζόν 2011/12 στην Premier League. Κανένας δεν έχει πετύχει περισσότερα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Επιπλέον, προσπέρασε έτσι τον Γιαν Μόλμπι, έφτασε τα 43 συνολικά και αυτός ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο. Τα 29 εξ αυτών έχουν μπει σε παιχνίδια της Premier League και περισσότερα έχουν σημειώσει μόνο οι Άλαν Σίρερ (56) και Φρανκ Λάμπαρτ (43).

Ρεκόρ για Τζέραρντ

Από εκεί και πέρα, τα 100 παιχνίδια έφτασε στον πάγκο της Λίβερπουλ ο Μπρένταν Ρότζερς. Ποιος είναι ο απολογισμός του; Έχει 56 νίκες μετά και την επικράτηση επί της Τότεναμ, όσες είχαν με τη συμπλήρωση 100 παιχνιδιών και οι Μπιλ Σάνκλι και Ράφα Μπενίτεθ. Περισσότερες νίκες είχε μόνο ο Κένι Νταλγκλίς (62).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ