ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προς Λίβερπουλ ο Λαλάνα

Προς Λίβερπουλ ο Λαλάνα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Λίβερπουλ βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Άνταμ Λαλάνα, τον οποίο θέλει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να είναι ο πρώτος στόχος.

Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη με τη Λίβερπουλ να έχει βάσιμες ελπίδες για την κατάκτησή του έστω κι αν πλέον δεν περνούν τα πάντα από το χέρι της, όμως, παράλληλα τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Το μπάτζετ και οι απαιτήσεις της ομάδας είναι γνωστές, άλλωστε, από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε η συμμετοχή στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Ο Μπρένταν Ρότζερς και το επιτελείο του γνωρίζει από τώρα τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η Λίβερπουλ και σύμφωνα με την "Telegraph" το πλάνο είναι να πάει για πέντε μεταγραφές. Η πρώτη εξ αυτών ενδέχεται να είναι ο Άνταμ Λαλάνα, για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρότζερς σκέφτεται να καταθέσει μία πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών σύμφωνα με την "Daily Mail" με τη Σαουθάμπτον πιθανότατα να θέλει περισσότερα χρήματα. Όσον αφορά τον 25χρονο Άγγλο, ο οποίος προορίζεται να παίξει πίσω από Λουίς Σουάρες και Ντάνιελ Στάριτζ, αναμένεται το συμβόλαιό του να έχει διπλάσιες αποδοχές από τις τωρινές. Αυτή τη στιγμή ο Λαλάνα παίρνει στους "Άγιους" 35.000 λίρες την εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο Λαλάνα, ο οποίος φέρεται να προτιμά τη Λίβερπουλ από τη Γιουνάιτεντ, έκανε εξαιρετική χρονιά με τη Σαουθάμπτον και αυτό πιστοποιήθηκε και από τη συμμετοχή του στην καλύτερη ενδεκάδα της Premier League, όπως την επέλεξε Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της χώρας (PFA).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ