ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πιάνιτς ο εκλεκτός για αντί-Τζέραρντ!

Πιάνιτς ο εκλεκτός για αντί-Τζέραρντ!

O Μίραλεμ Πιάνιτς είναι ο παίκτης που προορίζουν στη Λίβερπουλ για να πάρει τη θέση του Στίβεν Τζέραρντ το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε τι ποσό αξιώνει η Ρόμα για να τον παραχωρήσει.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές τους προκειμένου να βρουν τον παίκτη που θα καλύψει επάξια το κενό που θα αφήσει ο αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ σε λίγους μήνες (έχει συμφωνήσει με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι) και σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror" ο Μίραλεμ Πιάνιτς της Ρόμα φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Μπρένταν Ρότζερς έκανε ταξίδι-αστραπή την περασμένη εβδομάδα στη Ρώμη και είχε συζητήσεις με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή των "τζαλορόσι", Βάλτερ Σαμπατίνι, ενώ πέρα από την περίπτωση του 24χρονου Βόσνιου επιτελικού μέσου ο Ρότζερς εξέφρασε ενδιαφέρον και για τους Ρατζά Ναϊνγκολάν και Άντεμ Λιάιτς.

Στην παρούσα φάση ωστόσο υπάρχει τεράστια διαφορά στην πρόταση της Λίβερπουλ και στις απαιτήσεις της Ρόμα. Η πρώτη φέρεται να αξιολογεί γύρω στις 20 εκ.λίρες τον Μίραλεμ Πιάνιτς ενώ ο ιταλικός σύλλογος εμφανίζεται πρόθυμος να τον αφήσει μόνο αν βάλει το ποσό των 37 εκ.λιρών στα ταμεία του.

Πιάνιτς ο εκλεκτός για αντί-Τζέραρντ!

Πέρα από τον Μίραλεμ Πιάνιτς, οι "κόκκινοι" έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο για τον 26χρονο κεντρικό μέσο Ρατζά Ναϊνγκολάν όσο και για τον 23χρονο επιθετικό Άντεμ Λιάιτς

Πριν από έναν χρόνο μάλιστα είχε απορρίψει πρόταση τόσο από την Παρί Σεν Ζερμέν όσο και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αμφότερες ύψους 25 εκ.λιρών, ενώ πρόσφατα ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 160.000 λιρών.

Στη Λίβερπουλ ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο υπάρχον ρόστερ είναι ο Στίβεν Τζέραρντ που αμείβεται με 170.000 λίρες την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλουν να φέρουν τον Πιάνιτς στο "Anfield" θα πρέπει και να χρυσοπληρώσουν τη Ρόμα αλλά και να κάνουν τον Βόσνιο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη τους.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ