ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πάει για Μπερτράντ η Λίβερπουλ

Πάει για Μπερτράντ η Λίβερπουλ

Ειλημμένη απόφαση είναι στη Λίβερπουλ η απόκτηση αριστερού μπακ μετά τον τραυματισμό του Χοσέ Ενρίκε. Πρώτος στόχος ο Ράιαν Μπερτράντ της Τσέλσι.

Εκτός δράσης ως τον Φεβρουάριο θα μείνει ο Χοσέ Ενρίκε κι αυτό αναγκάζει τον Μπρένταν Ρότζερς να βγει στην αγορά για να αριστερό μπακ.

Ο Αλί Σισοκό δεν έχει πείσει πως μπορεί να καλύψει το κενό του Ισπανού, ο Τζον Φλάναγκαν, ο οποίος αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την Έβερτον, είναι δεξί μπακ και παράλληλα έχει ξεκινήσει μόλις δύο φορές βασικός κι έτσι η μεταγραφή αποτελεί μονόδρομο.

Ο Ρότζερς έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς τον Ράιαν Μπρετράντ, τον οποίο επιχείρησε να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι πριν καταλήξει στον Σισοκό. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ εκτιμά πολύ τον 24χρονο Άγγλο, τον οποίο γνωρίζει από τότε που βρισκόταν στους "μπλε", και ταυτόχρονα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως δεν αγωνίζεται στην Τσέλσι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δε δείχνει να του έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη αφού ακόμα και τώρα που ο Άσλεϊ Κόουλ είναι τραυματίας, ο Μπερτράντ δεν παίζει. Ο Πορτογάλος τεχνικός προτιμά να βάζει εκεί τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, παρόλο που ο Ισπανός είναι δεξί μπακ.

Ωστόσο, η Τσέλσι δεν αναμένεται να τον αφήσει να φύγει αναίμακτα. Σύμφωνα με την "Telegraph" για την πώλησή του θα απαιτήσει περίπου 8 εκατομμύρια λίρες, αφού εκτός των άλλων θεωρεί πως η Λίβερπουλ πλέον έχει ισχυροποιηθεί αρκετά. Τέλος, για τον Μπερτράντ, ο οποίος υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και οι Κάρντιφ και Σάντερλαντ, οι οποίοι θα ήθελαν να τον πάρουν ως το τέλος της σεζόν με μορφή δανεισμού.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ