ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ονειρεύεται πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ ο Σαλάχ

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal against Leicester City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Saturday Dec. 30, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal against Leicester City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Saturday Dec. 30, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα Αγγλίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ και επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει με τη φανέλα της.

Η φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από οργιαστική για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ κάνει φέτος εξωπραγματικά πράγματα. Βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και δεν σταματάει να σκοράρει κατά ριπάς.

Ο διεθνής άσος μετράει 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τα 28 είναι στο πρωτάθλημα, όπου φυσικά βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην Premier League. Παράλληλα, βρίσκεται στην πρώτη θέση και μεταξύ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

"Νομίζω πως το αγγλικό είναι το πρωτάθλημα που μου ταιριάζει περισσότερο. Στην Τσέλσι δεν πήρα ευκαιρίες και δεν μπόρεσα να δείξω τις δυνατότητες μου. Φέτος έχω βελτιωθεί πολύ και σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει διαδραματίσει και ο προπονητής μου.

Αν προσέξει κανείς τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμουν πριν πέντε χρόνια, θα παρατηρήσει πως έχει αλλάξει το στιλ παιχνιδιού μου.

Είμαι χαρούμενος στη Λίβερπουλ. Αυτό το έχω δηλώσει από την πρώτη ημέρα. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι με αυτή τη φανέλα και ονειρεύομαι να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από τόσα χρόνια.

Θέλω αυτόν τον τίτλο με αυτή την ομάδα και ελπίζω να πετύχουμε το στόχο μας. Οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά χρόνια για να πανηγυρίσουν ένα τίτλο", ανέφερε στο ESPN ο Σαλάχ.

Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ