ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

O ΛεΜπρόν κάνει πάρτι για τη Λίβερπουλ!

O ΛεΜπρόν κάνει πάρτι για τη Λίβερπουλ!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υποσχέθηκε στους παίκτες της Λίβερπουλ ένα μεγάλο πάρτι στο Λας Βέγκας σε περίπτωση που κατακτήσουν κάποιον τίτλο τη φετινή σεζόν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ αποτελεί εδώ και 17 μήνες τον διασημότερο μικρομέτοχο στη Λίβερπουλ και δεν έχει κρύψει την αγάπη που έχει για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Η τελευταία του μάλιστα πρωτοβουλία που αφορά τους "κόκκινους" είναι καθόλα εντυπωσιακή καθώς προσπάθησε να τους δώσει ένα έξτρα κίνητρο προκειμένου να έχουν μία καλή σεζόν

Όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα "Sun", ο Αμερικανός άσος έδωσε υπόσχεση στον αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα διοργανώσει ένα κορυφαίο πάρτι προς τιμήν των παικτών στο Λας Βέγκας, σε περίπτωση που καταλήξει κάποιος τίτλος στο "Άνφιλντ".

"Πέρασα λίγο χρόνο με τον Στίβεν Τζέραρντ και διαπίστωσα ότι είναι παθιασμένος με την ομάδα.

Όλοι οι αθλητές χρειάζονται κίνητρα και αν τα παιδιά στο Λίβερπουλ κατακτήσουν κάτι φέτος θα τους προσφέρω το καλύτερο Σαββατοκύριακο της ζωής τους στο Λας Βέγκας.

Ο Κάνι Γουεστ (σταρ της ραπ μουσικής) είναι μέσα σε αυτό και πιστέψτε με, κανείς δεν ξέρει το Βέγκας όπως και εγώ και ο Κάνι", τόνισε στην εφημερίδα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και πρόσθεσε:

"Θα τους πάμε σε μέρη στο Βέγκας που το 99% του κόσμου δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν".

Ο χαρισματικός φόργουορντ επιβεβαίωσε επίσης ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην Αγγλία προκειμένου να δει από κοντά μαζί με κάποιους φίλους του αγώνα της Λίβερπουλ.

Να σημειωθεί ότι το ξεκίνημα της Λίβερπουλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ήταν απόλυτα καταστροφικό (το χειρότερο μετά από το 1927!), με τους "κόκκινους" να μετρούν 1 μόλις βαθμό και 2-7 τέρματα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ