ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νέος τραυματισμός για τον Στάριτζ

Νέος τραυματισμός για τον Στάριτζ

Η ατυχία "χτύπησε" ξανά τον Ντάνιελ Στάριτζ, καθώς τραυματίστηκε και πάλι, έτσι δεν πρόκειται να βοηθήσει καθόλου την Λίβερπουλ μέσα στο 2014

Ο Ντάνιελ Στάριτζ είχε επιστρέψει στις προπονήσεις και ήταν έτοιμος να επιστρέψει και στην αγωνιστική δράση, όμως αυτό τελικά δεν πρόκειται να γίνει μέσα στο 2014.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός τραυματίστηκε ξανά στην προπόνηση της Λίβερπουλ, και την Τετάρτη τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν τελικά πως έχει νέο πρόβλημα στον μηρό.

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει συγκεκριμένα το πρόβλημα, με τις πληροφορίες αναφέρουν όμως πως θα απουσιάσει ίσως και για 6 εβδομάδες, έτσι η επιστροφή του πλέον υπολογίζεται στις αρχές του 2015.

Με την πώληση του Λουίς Σουάρες και την κακή κατάσταση του Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ... υποφέρει χωρίς τον Στάριτζ, πρέπει να κάνει όμως υπομονή, με τους στόχους πάντως σιγά-σιγά να χάνονται, καθώς έχει 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα και η Τσέλσι 29(!), ενώ στο Champions League με 3 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές θα δώσει "μάχη" με Βασιλεία και Λουντογκόρετς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ