ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπορεί να χάσει το Μουντιάλ ο Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν

Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain is carried on a stretcher after getting injured during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain is carried on a stretcher after getting injured during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Σημαντικό πλήγμα για την εθνική Αγγλίας, δύο μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του Αλεξ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν στο ματς της Λίβερπουλ με τη Ρόμα. Ποια είναι τα δεδομένα.

Πλήγμα για την εθνική Αγγλίας, δύο μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του Αλεξ Οξλεϊντ-Τσέιμπερλεϊν στο ματς της Λίβερπουλ με τη Ρόμα στο Άνφιλντ (5-2).

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στο 16ο λεπτό και είναι πολύ πιθανό να χάσει το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού, το οποίο φιλοξενεί το καλοκαίρι η Ρωσία.

Δεν θα αγωνιστεί ξανά έως το τέλος της σεζόν, θα υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να επιβεβαιωθεί το μέγεθος της ζημιάς και να εκτιμηθεί ο χρόνος της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους. Αγωνία στις τάξεις τόσο των "ρεντς" όσο και των "λιονταριών".

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ