ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μέσα Στάριτζ, έξω Τζόνσον

Μέσα Στάριτζ, έξω Τζόνσον

Ο Ντάνιελ Στάριτζ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, την ίδια ώρα που ο Γκλεν Τζόνσον δε θα μπορέσει να ενισχύσει τους Reds στην αναμέτρηση με τη Σουόνσι την προσεχή Δευτέρα.

Ο 24χρονος άσος της Λίβερπουλ είναι ετοιμοπόλεμος και θα βρίσκεται, εκτός απροόπτου, στην αιχμή του δόρατος της ομάδας του για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Στάριτζ είχε επιλέξει να μη συμπεριληφθεί στο ρόστερ της εθνικής Αγγλίας για τα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Μολδαβία (νίκη των "λιονταριών" με 4-0) και Ουκρανία (0-0), ένεκα του τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο μηρό στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ.

Η επιλογή του αυτή είχε προκαλέσει σωρεία αρνητικών σχολίων σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πέραν αυτού είχε δηλώσει ότι " η κύρια ανησυχία και φιλοδοξία μου είναι η Λίβερπουλ. Αν δεν παίζω καλά εδώ, δε θα μπορέσω να καθιερωθώ στην εθνική".

Πολλοί τότε έσπευσαν να αμφισβητήσουν την αφοσίωση του στην Εθνική και ο νεαρός στράικερ απάντησε ότι "η Αγγλία είναι η κορυφή. Το να παίζω εδώ είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Κάποιοι άνθρωποι ποτέ δεν καταλαβαίνουν. Αν δεν είμαι 100% έτοιμος δεν μπορώ να αγωνιστώ".

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάριτζ έχει σκοράρει πέντε φορές στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των Reds σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

Έξι εβδομάδες εκτός ο Τζόνσον

Στον αντίποδα ο Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος είχε επίσης τραυματισθεί στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αποχή δέκα εβδομάδων από την αγωνιστική δράση, αλλά τελικά όπως έγραψε ο ίδιος ο Τζόνσον στο λογαριασμό του στο Twitter, το τελικό πόρισμα δείχνει ότι θα είναι έτοιμος νωρίτερα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ