ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Kόκκινος" επίσημα ο Κοουτίνιο

"Kόκκινος" επίσημα ο Κοουτίνιο

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της μετά από αυτή του Ντάνιελ Στάριτζ, αποκτώντας τον Φιλίπε Κοουτίνιο από την Ίντερ.

Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να κάνει δικό της τον Φιλίπ Κοουτίνιο, με τον παίκτη να υπογράφει μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας και το κόστος της μετακίνησής του από την Ίντερ να εκτιμάται σύμφωνα με πληροφορίες στα 13.700.000 ευρώ.

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και περιμένω να έρθω εδώ και να παίξω καλό ποδόσφαιρο για συνεισφέρω στο γήπεδο.

Η Λίβερπουλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σπουδαίους παίκτες", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 20χρονος Βραζιλιάνος εξρέμ, και πρόσθεσε:

"Πάντα ακούγαμε για την ιστορία της Λίβερπουλ στη Βραζιλία. Έιναι ένας σύλλογος που ενδιαφέρθηκε για μένα και ξέρω ότι πιστεύουν σε εμένα".

Ο Κοουτίνιο έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματα στην πατρίδα του με τη φανέλα της Βάσκο ντε Γκάμα πριν μετακινηθεί στην Ίντερ το 2010, ενώ την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Εσπανιόλ καθώς αδυνατούσε να βρει χρόνο συμμετοχής στους "νερατζούρι".

Συνολικά, γίνεται ο πέμπτος Βραζιλιάνος που θα φορέσει την κόκκινη φανέλα, μετά από τους Φάμπιο Αουρέλιο, Ντιέγκο Καβαλιέρι, Ντόνι και Λούκας Λέιβα.

Όσον αφορά στην παρουσιά του στην Ίντερ σε τρία χρόνια παραμονής, ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε 28 ματς της Serie A, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Κάτοικος "Άνφιλντ" πλέον ο Φιλίπε Κοουτίνιο

"Kόκκινος" επίσημα ο Κοουτίνιο
"Kόκκινος" επίσημα ο Κοουτίνιο
"Kόκκινος" επίσημα ο Κοουτίνιο

Ο Κοουτίνιο με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας

"Kόκκινος" επίσημα ο Κοουτίνιο

Να σημειωθεί πως ο Κοουτίνιο ανακοίνωσε τη μεταγραφή και μέσω της σελίδας του στο Twitter, όπου στο προφίλ του κρατάει πλέον τη φανέλα της Λίβερπουλ...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ