ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ο Φέργκιουσον είναι ο Τζον Λένον του ποδοσφαίρου"

Κλοπ: "Ο Φέργκιουσον είναι ο Τζον Λένον του ποδοσφαίρου"

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απολαμβάνει καθολικό σεβασμό στο Νησί, με τα τελευταία εγκωμιαστικά σχόλια για αυτόν να έρχονται διά στόματος Γιούργκεν Κλοπ. Διαβάστε αναλυτικά.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζονται να μετρήσουν τις δυνάμεις τους το απόγευμα της Κυριακής (16:05) στο "Anfield" και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους δύο αντιπάλους, όμως το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τον Γιούργκεν Κλοπ να βγάλει το καπέλο σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το χτίσιμο της αυτοκρατορίας των "κόκκινων διαβόλων".

"Έχω μερικές πραγματικά καλές αναμνήσεις από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι μεγάλη τιμή να μιλάς με τον Σερ Άλεξ. Χρειαζόταν 10 λεπτά για να καταλάβω τη γλώσσα του, όμως μετά ήταν όλα εντάξει.

Ίσως είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών, ο Τζον Λένον του ποδοσφαίρου", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Γιουνάιτεντ, η οποία θα λάβει χώρα λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό 3-3 με την Άρσεναλ, για να συνεχίσει:

Κλοπ: "Ο Φέργκιουσον είναι ο Τζον Λένον του ποδοσφαίρου"

"Το σίγουρο είναι πως είναι ωραίο να μιλάς μαζί του. Έχω μεγάλο σεβασμό απέναντί του για αυτά που έχει κάνει στη ζωή του και δεν είναι εύκολο για άλλον προπονητή να το κάνει αυτό.

Δεν ξέρω τι είπε για μένα (σ.σ. του είχε πλέξει το εγκώμιο όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τη Λίβερπουλ), δεν ξέρω, δεν διάβασα. Νομίζω όμως ότι είπε καλά πράγματα γιατί έχουμε περάσει ωραίο χρόνο μαζί" .

Ο Κλοπ παρομοιάζει τον Άλεξ Φέργκιουσον με το ιδρυτικό μέλος των Beatles, Τζον Λένον:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ