ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάνει το "μπαμ" με Μχιταριάν η Λίβερπουλ

Κάνει το "μπαμ" με Μχιταριάν η Λίβερπουλ

Σύμφωνα με την "Independent", η Λίβερπουλ έκανε πρόταση 21.000.000 ευρώ στη Ντόρτμουντ για τον Χενρίκ Μχιταριάν και την έκανε αποδεκτή. Για τον παίκτη εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους.

Αν κλείσει το deal, τότε θα πρόκειται για μια κίνηση που ισχυροποιεί για τα καλά τη Λίβερπουλ. Η Independent αναφέρει πως οι ρεντς έκαναν πρόταση 21.000.000 ευρώ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Χενρίκ Μχιταριάν και η γερμανική ομάδα την έκανε αποδεκτή.

Ο Μπρένταν Ρότζερς εδώ και καιρό έχει στο μυαλό του τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποκτήθηκε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ το 2013 και σε 94 εμφανίσεις με τη Ντόρτμουντ μετράει 24 γκολ και 20 ασίστ.

Εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ, τότε η Λίβερπουλ προσθέτει έναν εξαιρετικό παίκτη στο δυναμικό της, δίπλα στους Κριστιάν Μπεντεκέ, Άνταμ Μπογκντάν, Ναθάνιελ Κλάιν, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζο Γκόμεζ, Ντάνι Ινγκς και Τζέιμς Μίλνερ, που "αγκυροβόλησαν" στο Λιμάνι.

Για τον Μχιταριάν ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους, η οποία περιμένει στη γωνία για να δει τις οριστικές εξελίξεις και αναλόγως να κινηθεί. Πάντως, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αρμένιος διεθνής άσος είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ