ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ήθελε τον Τόρες πίσω!

Ήθελε τον Τόρες πίσω!
Τόρες

Τον Φερνάντο Τόρες στη Λίβερπουλ προσπάθησε να ξαναφέρει ο Νταμιέν Κόμολι σύμφωνα με τη "Daily Mail". Διαβάστε πώς άρχισε να το σκέφτεται ο Γάλλος και γιατί η περίπτωση δεν προχώρησε.

Μπορεί για πολλούς οπαδούς της Λίβερπουλ ο Φερνάντο Τόρες να "τελείωσε" μετά την πώλησή του στην Τσέλσι, όμως, αυτό δεν ίσχυε για τους ανθρώπους του συλλόγου.

Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, προσπάθησαν αν τον επαναφέρουν στους "κόκκινους" όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της "Daily Mail".

Οι κακές εμφανίσεις που έκανε ο Ισπανός στην Τσέλσι πέρυσι και η αδυναμία της Λίβερπουλ οδήγησαν στο να πέσει η ιδέα της επιστροφής του Τόρες στο "Άνφιλντ". Πολύ σημαντικό μέλος της Λίβερπουλ το πρότεινε στον Νταμιέν Κόμολι τον Φεβρουάριο κι εκείνος έκτοτε εξέταζε αυτή την περίπτωση.

Ο πρώην διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της Λίβερπουλ θεωρώντας ίσως και πως οι Λονδρέζοι θα τον παραχωρούσαν με λιγότερα χρήματα απ' όσα τον αγόρασαν πρότεινε στους διοικούντες την επιστροφή του "El Νιñο" σε συνάντηση που έγινε στη Φλόριντα και αφορούσε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Στην πορεία ο Κόμολι γινόταν ολοένα και περισσότερο υποστηρικτής της επιστροφής του Τόρες, αλλά οι Τζον Χένρι και Τομ Βέρνερ δεν του έδιναν τα χρήματα που χρειαζόταν. Λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο, ο Κόμολι απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση από τον Βέρνερ, πρόεδρο της Λίβερπουλ, και έτσι το ενδιαφέρον των "κόκκινων" για τον Ισπανό έπαψε να υπάρχει.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ