ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η ζωή ενός ανθρώπου πάνω από τις ομάδες

Η ζωή ενός ανθρώπου πάνω από τις ομάδες

Μπορεί η Λίβερπουλ να ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγαλύτερο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου αλλά αυτό που είχε σημασία για έναν οπαδό ήταν η ζωή ενός ανθρώπου που δούλευε στο "Άνφιλντ".

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ φαίνεται πως πέρασε σε δεύτερη μοίρα για έναν οπαδό των "κόκκινων" καθώς αυτό που είχε περισσότερη σημασία για τον ίδιο ήταν η ανακοπή που υπέστη ένας φύλακας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα, ο οπαδός φρόντισε να γνωστοποιήσει το γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook εκθειάζοντας την ταχύτητα με την οποία έσπευσαν στο σημείο οι γιατροί από το νοσοκομείο "Saint John" αλλά και το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο ποστάρισμά του: "Ίσως πιστεύετε ότι επειδή είμαι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα είμαι αναστατωμένος με την άδικη ήττα της ομάδας μου...αλλά δεν είμαι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και θα ήθελα να σας πω γιατί. Ένας από τους φύλακες της Λίβερπουλ υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά χάρη στους γιατρούς του νοσοκομείου Saint John που προσπαθούσαν αδιάκοπα για 8-10 λεπτά να τον επαναφέρουν και στο ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ κατάφεραν να τον επαναφέρουν, να τον συνδέσουν σε οξυγόνο και να σώσουν τη ζωή του. 1-0; Ποιος νοιάζεται;"

You'd think that because I'm a season ticket holder and I've just witnessed a very undeserved loss I'd be upset... But I...

Posted by Christopher Rimmer on  Sunday, January 17, 2016
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ