ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φεύγει από την Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Φεύγει από την Λίβερπουλ ο Τζέραρντ
Τζέραρντ 2014 LIVERPOOL FC

Πλήθος δημοσιευμάτων στην Αγγλία, αναφέρουν πως την Παρασκευή ο Στίβεν Τζέραρντ θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από την Λίβερπουλ.

Μετά από 26 συνεχόμενα χρόνια στους Reds ο Στίβεν Τζέραρντ είναι πιθανόν να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου από το βράδυ της Πέμπτης και τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν πάρει... φωτιά.

Το συμβόλαιο του αρχηγού ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν ( με τον παίκτη να κλείνει τα 35 τον Μάιο) και όπως φαίνεται καμία από τις δυο πλευρές δεν επιμένει σε κάτι που μοιάζει σχεδόν τελειωμένο.

Βέβαια η διοίκηση των Reds έκανε μία "τιμητική" πρόταση στον 34άχρονο άσο, όμως ο ίδιος την απέρριψε, αφού καταλαβαίνει πως πλέον δεν μπορεί να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

MLS καλεί Τζέραρντ

Αυτό σημαίνει και το τέλος της καριέρας του σπουδαίου αυτού ποδοσφαιριστή; Δύσκολο, αφού η άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει απλώσει χρυσάφι στα πόδια του εμβληματικού αρχηγού της Λίβερπουλ.

Γκάλαξι και Βανκούβερ από την Αμερική προσφέρουν αρκετά χρήματα στον Άγγλο μέσο, θέλοντας να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Βέβαια μέχρι να μιλήσει ο ίδιος καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την είδηση της αποχώρησης του Τζέραρντ σχολίασε γνωστός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας, όπως και ο πρώην συμπαίκτης του, Τζέιμι Κάραχερ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ