ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έτσι δίνει τον Σουάρες

Έτσι δίνει τον Σουάρες
© ANDY HOOPER

Η Λίβερπουλ σκέφτεται για πρώτη φορά το ενδεχόμενο πώλησης του Λουίς Σουάρες, αλλά η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να ματώσει οικονομικά. Κατέθεσαν πρόταση και για Λάζαρ Μάρκοβιτς οι "κόκκινοι", αφήνουν τον Τζέρνταν Σατσίρι.

Μπορεί η Λίβερπουλ να είναι διατεθειμένη να στηρίξει τον Λουίς Σουάρες ξανά και παράλληλα να ψάχνει πώς νομικά μπορεί να κινηθεί κατά της απόφασης της FIFA, όμως, φαίνεται ότι για πρώτη φορά εξετάζει και το ενδεχόμενο πώλησής του. Η πίεση, άλλωστε, που ασκείται από την Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη.

Ωστόσο, αν πουλήσει τον Σουάρες θα το κάνει μόνο με τους δικούς της όρους. Ποιοι είναι αυτοί; Οι "κόκκινοι" κοστολογούν τον Ουρουγουανό στα 85 εκ. λίρες, όσα δηλαδή πουλήθηκε και ο Γκάρεθ Μπέιλ. Επομένως, η Μπαρτσελόνα ή θα πρέπει να καταβάλει αυτό το ποσό ή σύμφωνα με τους "Times" να δώσει 50 εκ. λίρες και τον Αλέξις Σάντσες. Αναμένεται η κίνηση των Καταλανών, οι οποίοι θα προτιμούσαν να ρίξουν κι άλλο την τιμή του δίνοντας έμψυχα ανταλλάγματα.

Μάρκοβιτς στο προσκήνιο

Ο Άνταμ Λαλάνα θα είναι η επόμενη μεταγραφή με την ανακοίνωση πιθανότατα να γίνεται τη Δευτέρα και τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Εκτός αυτού, όμως, η Λίβερπουλ πηγαίνει και γι' άλλους παίκτες, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Ωστόσο, εκτός αυτών πολύ δυνατά παίζει και η περίπτωση του Λάζαρ Μάρκοβιτς. Σύμφωνα με τη "Liverpool Echo" θα κατατεθεί πρόταση ύψους 25 εκ λιρών για τον 20χρονο, τον οποίο παρακολούθησαν εκτενώς φέτος οι Μέρσεϊσαϊντερς. Με την απόκτησή του, όμως, σημαίνει ότι θα σταματήσει το ενδιαφέρον για τον Τζέρνταν Σατσίρι.

Παράλληλα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας παραμείνει ο Ντέγιαν Λόβρεν, ενώ Νο1 επιλογή για αριστερό μπακ είναι ο Αλμπέρτο Μορένο. Ωστόσο, καμία εκ των δύο περιπτώσεων δεν είναι κοντά αυτή τη στιγμή.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ