ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έσπασαν τα γυαλιά του Κλοπ στους έξαλλους πανηγυρισμούς

Έσπασαν τα γυαλιά του Κλοπ στους έξαλλους πανηγυρισμούς

Ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε "ένα" με τους παίκτες της Λίβερπουλ στους πανηγυρισμούς του 4-5 με τον Λαλάνα και μάλιστα έσπασαν και τα γυαλιά του πάνω στον χαμό. Πάντως, τα "έχωσε" στους παίκτες του για την άμυνά τους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι καθόλου... Γερμανός στις αντιδράσεις του. Το αντίθετο θα λέγαμε, μάλλον περισσότερο το δικό μας ταπεραμέντο έχει ο κόουτς της Λίβερπουλ, ο οποίος θέλει όσο τίποτα να πετύχει στους ρεντς και να συνδυάσει την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας με επιτυχίες και επιστροφή στον "αφρό".

Ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ του Λαλάνα στο 95ο λεπτό, όπου έγινε το 4-5 επί της Νόριτς, αν και τα καναρίνια είχαν ισοφαρίσει στο 92', δεν μας είναι ξένος, ούτε μπορεί να πει κανείς ότι δεν τον περίμενε. Έτσι ένιωσε, έτσι έκανε και είναι σίγουρο πως θα το ξανακάνει. Ο Γερμανός έτρεξε προς τη μεριά του σκόρερ, δείχνοντάς τον με το δάχτυλο και όλοι οι παίκτες έγιναν μια αγκαλιά.

Πάνω στους έξαλλους πανηγυρισμούς, όπου μάλιστα έπιασε το σβέρκο του Λαλάνα, έφυγαν τα γυαλιά του από την θέση τους και έσπασαν. Χαλάλι, είναι σίγουρο πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, ούτε τον ενόχλησε. . Άλλωστε, τέτοιες στιγμές δεν ανταλλάσσονται με τίποτα, είναι μοναδικές. Προφανώς και μια νίκη επί της Νόριτς δεν σημαίνει κάτι για ολόκληρη Λίβερπουλ, αλλά το θέμα ήταν ο τρόπος.

"Συνήθως έχω ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά, αλλά δεν μπορώ να τα βρω, διότι είναι δύσκολο να βρεις τα γυαλιά σου χωρίς... γυαλιά", είπε με εμφανή διάθεση χιούμορ ο ορεξάτος Κλοπ μετά τη νίκη της ομάδας του και κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε.

Να τονιστεί πως μετά το ματς και ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, είχε μια διαφωνία με τον βοηθό προπονητή της Νόριτς, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Λίβερπουλ δεν δίστασε να τα "χώσει" στους παίκτες του για την αμυντική τους λειτουργία, λέγοντας πως "είναι... σκουπίδια αυτό που κάνουμε και πρέπει να το λύσουμε. Πάντως, δεν μπορούμε να βρούμε τη λύση, φέρνοντας παίκτη σε αυτή τη μετεγγραφική περίοδο".

Απολαύστε τον Κλοπ:









TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ