ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τόρες;

Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τόρες;

Ο Φερνάντο Τόρες μοιάζει με "ξένο σώμα" στους πρώτους μήνες του στη Μίλαν και σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για να τον ξαναφέρει στο "Anfield".

Το περασμένο καλοκαίρι η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον διετή δανεισμό του Φερνάντο Τόρες, όμως λίγους μήνες αργότερα μόνο ευχαριστημένοι δεν πρέπει να αισθάνονται οι "ροσονέρι" για την επιλογή τους.

Ο "Ελ Νίνιο" μετράει μόνο ένα γκολ σε 10 εμφανίσεις του στη Serie A και ταλαιπωρείται συχνά-πυκνά από προβλήματα μικροτραυματισμών, με τα ιταλικά ΜΜΕ να έχουν αρχίσει ήδη να γράφουν πως ο ιταλικός σύλλογος ψάχνει να βρει τρόπο για να λύσει τη συνεργασία μαζί του τον Ιανουάριο!

Η περίπτωση της επιστροφής του στην Τσέλσι θα πρέπει να αποκλειστεί μιας που ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε κατηγορηματικά την Παρασκευή ότι δεν υπάρχει θέση για τον Ισπανό στράικερ στην επίθεση των "μπλε" (οι τρεις θέσεις του φορ είναι καπαρωμένες από τους Ντιέγκο Κόστα, Ντρογκμπά και Ρεμί) ωστόσο σύμφωνα με την "Daily Star" υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής του παίκτη στο Νησί...

Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τόρες;

Η ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει -σύμφωνα με το εν λόγω μέσο- είναι η πρώην ομάδα του, Λίβερπουλ, με τον Μπρένταν Ρότζερς να επιθυμεί την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των "κόκκινων" που μοιάζει αποδυναμωμένη από τους τραυματισμούς αλλά και την "αφλογιστία" του Μπαλοτέλι.

Υπενθυμίζεται πως ο Τόρες έπαιξε στην Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 όταν και πουλήθηκε έναντι 50.000.000 λιρών στην Τσέλσι, με την καριέρα του να έχει πάρει την... κάτω βόλτα από τότε και τον ίδιο να είναι σκιά του παλιού καλού εαυτού του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ