ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έφυγε ο Μάξι, υπέγραψε ο Μπορίνι

Έφυγε ο Μάξι, υπέγραψε ο Μπορίνι

Η Λίβερπουλ αποχαιρέτησε επίσημα τον Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή, τον Φάμπιο Μπορίνι.

"Αγαπημένοι μου reds, αφήνω σήμερα τη Λίβερπουλ. Πριν υπογράψω για τη Λίβερπουλ, έβλεπα τον σύλλογο ως έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς.

Μετά το χρόνο που πέρασα εδώ, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι απλά ένας σπουδαίος σύλλογος αλλά και μία σπουδαία οικογένεια", τόνισε ο Μάξι Ροντρίγκες στην αποχαιρετιστήρια ανοιχτή επιστολή του προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ, και συνέχισε:

"Προσπάθησα να δίνω τα πάντα κάθε μέρα που φορούσα τη φανέλα με το σήμα της Λίβερπουλ. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να υπερασπίζομαι αυτή τη φανέλα σε αυτά τα 2,5 χρόνια.

Έφυγε ο Μάξι, υπέγραψε ο Μπορίνι

Γυρίζω στην πατρίδα μου με μία βαλίτσα από σπουδαίες αναμνήσεις, καλούς φίλους μέσα στην ομάδα αλλά και με αυτή τη σπουδαία οικογένεια που δουλεύει κάθε ημέρα σε αυτό το σύλλογο.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. ΔΕΝ μπορείτε να φανταστείτε τί μεγάλη τιμή ήταν για μένα όταν η Kop τραγουδούσε "Maxi, Maxi Rodríguez runs down the wing for me da da da da dada...".

Hasta la vista. Maxi".

Να σημειωθεί ότι ο 31άχρονος Αργεντίνος άσος συμφώνησε να επιστρέψει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Νιούελς Ολντ Μπόις (το ανακοίνωσε επίσημα η Λίβερπουλ), με τον απολογισμό του στους "κόκκινους" από τον Ιανουάριο του 2010 και μετά να είναι 17 γκολ σε 73 παρουσίες.

Ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ ο Μπορίνι

Μπορεί ο Μπρένταν Ρότζερς να μην κατάφερε να κρατήσει στο "Άνφιλντ" τον Μάξι Ροντρίγκες όπως το επιθυμούσε, όμως το βράδυ της Παρασκευής ξαναντάμωσε και επίσημα με ένα "δικό του παιδί", τον Φάμπιο Μπορίνι .

Ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος είχε συνεργαστεί δις στο πρόσφατο παρελθόν με τον Ρότζερς (Τσέλσι, Σουόνσι) έφτασε την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο των "κόκκινων" στο Μέλγουντ και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

 PICTURE BY CHRIS NEILL - 07930-353682 - LIVERPOOL HAVE TODAY SIGNED THEIR FIRST PLAYER UNDER NEW MANAGER BRENDAN ROGERS.....21 YEAR FABIO BORINI IS UNDER GOING A MEDICAL ON MERSEYSIDE AFTER THEY AGREED TO PAY 11 MILLION POUNDS TO AS ROMA FOR THE ITALIAN.....
PICTURE BY CHRIS NEILL - 07930-353682 - LIVERPOOL HAVE TODAY SIGNED THEIR FIRST PLAYER UNDER NEW MANAGER BRENDAN ROGERS.....21 YEAR FABIO BORINI IS UNDER GOING A MEDICAL ON MERSEYSIDE AFTER THEY AGREED TO PAY 11 MILLION POUNDS TO AS ROMA FOR THE ITALIAN..... PICTURE BY CHRIS NEILL - 07930-353682 - LIVERPOOL HAVE TODAY SIGNED THEIR FIRST PLAYER UNDER NEW MANAGER BRENDAN ROGERS.....21 YEAR FABIO BORINI IS UNDER GOING A MEDICAL ON MERSEYSIDE AFTER THEY AGREED TO PAY 11 MILLION POUNDS TO AS ROMA FOR THE ITALIAN.....

Ο Μπορίνι με τη φόρμα της Λίβερπουλ στο προπονητικό κέντρο του Μέλγουντ

"Αισθάνομαι ωραία που επέστρεψα στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ είναι ένας κορυφαίος σύλλογος που έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια στο παρελθόν και ελπίζουμε να το κάνουμε και στο μέλλον.

Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και του συλλόγου και είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ναι, κάθε δύο εβδομάδες σε ένα γεμάτο στάδιο.

Θα είναι εκπληκτικό. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι πολύ θερμοί και ζουν για το ποδόφαιρο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπορίνι, σημειώνοντας ότι ανυπομονεί να ξαναδουλέψει υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς.

Έφυγε ο Μάξι, υπέγραψε ο Μπορίνι

Ο Ιταλός άσος υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις λίγο πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Για να φτάσουμε μέχρι εδώ, είχε προηγηθεί πρόταση 13.000.000 ευρώ της Λίβερπουλ την οποία έκανε αποδεκτή η Ρόμα, με τα χρώματα της οποίας ο Μπορίνιο σημείωσε πέρυσι 10 γκολ σε 26 ματς.

Τα αγγλικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν μάλιστα ότι η επικείμενη έλευση του Μπορίνι "δυσκολεύει" την παραμονή του Άντι Κάρολ στην ομάδα, από τη στιγμή που ο Μπρένταν Ρότζερς προσανατολίζεται να παίζει με έναν μόνο κλασικό κυνηγό.

Έφυγε ο Μάξι, υπέγραψε ο Μπορίνι
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Ο 21άχρονος Ιταλός διεθνής φορ ξεκινάει επίσημα τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ

Να σημειωθεί ότι ο Μπορίνι ζήτησε και πήρε τη φανέλα με το Νο 29 που είναι το τυχερό του νούμερο. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα που θα έχει τον συγκεκριμένο αριθμό στην πλάτη καθώς στις προηγούμενες ομάδες του δεν ήταν διαθέσιμος.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ