ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αρχικό "όχι" του Στέρλινγκ στην Λίβερπουλ

Αρχικό "όχι" του Στέρλινγκ στην Λίβερπουλ
Στέρλινγκ

Η διοίκηση της Λίβερπουλ προσέγγισε τους εκπροσώπους του Στέρλινγκ για νέο συμβόλαιο, όμως η πρόταση που κατατέθηκε κρίθηκε πολύ μικρή από τον νεαρό άσο.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρίσκεται στην Λίβερπουλ από 16 ετών, όταν και αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 μετά από εισήγηση του Ράφα Μπενίτεθ από την ΚΠΡ. Τέσσερα χρόνια μετά, ο Στέρλινγκ θεωρείται ένα από τα μεγάλα αστέρια των Reds.

Το συμβόλαιο του 20άχρονου άσου, ωστόσο, ολοκληρώνεται σε δυο χρόνια και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας, μαγειρεύει πριν... πεινάσει. Έτσι οι εκπρόσωποι του νεαρού ποδοσφαιριστή κλήθηκαν να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Τα πράγματα όμως δεν έχουν πάει καλά, αφού σύμφωνα με την telegraph η πρόταση των 89.000 ευρώ την εβδομάδα δεν καλύπτει τον Στέρλινγκ. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο παίκτης ζητάει πολύ περισσότερα χρήματα.

Ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα παίξει και η θέση που θα τερματίσει η Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, αφού αν μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής δύσκολα θα βιαστεί να ανανεώσει.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ