ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανώμαλη προσγείωση για Μπαλοτέλι

Ανώμαλη προσγείωση για Μπαλοτέλι

O Μπρένταν Ρότζερς στήριξε τον Μάριο Μπαλοτέλι όσον αφορά στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε κόντρα στη Μπεσίκτας όμως άφησε αιχμές για την αγωνιστική του συμπεριφορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι να δείχνει σημάδια... ζωής το τελευταίο διάστημα πετυχαίνοντας τα νικητήρια γκολ της Λίβερπουλ στα ματς με Τότεναμ και Μπεσίκτας, παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει ακόμα να ικανοποιήσει το προπονητικό τιμ των "κόκκινων".

Τρανή απόδειξη οι τελευταίες δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος ναι μεν έδωσε δίκαιο στον "Super Mario" για την ενέργειά του να αρπάξει τη μπάλα από τα χέρια του Χέντερσον και να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι με τη Μπεσίκτας αλλά παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να ανεβάσει στροφές αν θέλει να πετύχει στο "Anfield".

Ανώμαλη προσγείωση για Μπαλοτέλι

"Όχι, δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση του Μπαλοτέλι " , τόνισε ο Βορειορλανδός τεχνικός, και πρόσθεσε: "Θα πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά σε σχέση με αυτά που έκανε στο διάστημα που αγωνίστηκε απέναντι στη Μπεσίκτας.

Ανώμαλη προσγείωση για Μπαλοτέλι

Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι ανεξάρτητα από το επίπεδο της απόδοσής μας θα πρέπει όλοι να λειτουργούν ομαδικά. Οφείλει λοιπόν να βελτιώσει αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και να μην στέκεται μόνος στη μία πλευρά του γηπέδου.

Ανώμαλη προσγείωση για Μπαλοτέλι

Είχε συνεισφορά στη νίκη μας κόντρα στη Μπεσίκτας, εκτέλεσε το πέναλτι και πέτυχε το γκολ , αλλά για αυτό πληρώνεται από τον σύλλογο.

Θα πρέπει να συνεχίσει να είναι αποτελεσματικός στο παιχνίδι του και να δείξει ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα, είτε του ζητηθεί να μπει αλλαγή είτε ξεκινάει βασικός".

Ανώμαλη προσγείωση για Μπαλοτέλι

Σημειώνεται πως η Λίβερπουλ δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι το ποσό των 16.000.000 λιρών για να τον αγοράσει από τη Μίλαν, με τον 24χρονο επιθετικό να μετράει μέχρι στιγμής μόλις 4 γκολ σε 22 συμμετοχές του με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Δείτε τον Μάριο Μπαλοτέλι να τσακώνεται με τον Ετό σε ματς της Ίντερ το 2009 για το ποιός θα χτυπήσει ένα πέναλτι!

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ