ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αιχμές Τζέραρντ για Μπαλοτέλι

Αιχμές Τζέραρντ για Μπαλοτέλι
Μπαλοτέλι Χέντερσον

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν άφησε ασχολίαστη την ενέργεια του Μπαλοτέλι να εκτελέσει πέναλτι αγνοώντας τον εσωτερικό κανονισμό, κάνοντας λόγο για ασέβεια. Ποια η απάντηση του Ιταλού.

Η Λίβερπουλ νίκησε με 1-0 την Μπεσίκτας στο "Άνφιλντ" με γκολ-πέναλτι του Μάριο Μπαλοτέλι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό το γκολ, ωστόσο, φαίνεται πως έχει δημιουργήσει εσωτερική γκρίνια στους Reds και αυτό γιατί ο Ιταλός στράικερ αγνόησε τον εσωτερικό κανονισμό.

Έτσι άρπαξε την μπάλα μέσα από τα χέρια του αρχηγού Τζόρνταν Χέντερσον, γεγονός που εκνεύρισε και τον Ντάνιελ Στάριτζ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ που βρισκόταν στη θέση του σχολιαστή, εξαιτίας ενός τραυματισμού, δεν άφησε στην τύχη του το γεγονός και ήταν ιδιαίτερα καυστικός:

"Ο Μάριο είναι λίγο... άτακτος και πάει ενάντια στους κανόνες. Αν το έχανε θα ήταν όπως με την Έβερτον. Οι κανόνες είναι για όλους και πρέπει να τους σεβόμαστε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Τζόρνταν ήταν ο αρχηγός και ο Μάριο με την κίνηση του έδειξε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του. Βέβαια πέτυχε ένα σημαντικό γκολ. Αν όμως 5-6 παίκτες ζητούσαν τη μπάλα ταυτόχρονα τι θα γινόταν; Οι κανόνες λοιπόν είναι εκεί για κάποιο λόγο".

Η απάντηση του Μπαλοτέλι

Ο Ιταλός στράικερ απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, κάνοντας λόγο για... δράμα χωρίς λόγο:

"Ευχαριστώ τον Χέντερσον που με άφησε να εκτελέσω το πέναλτι. Οπότε ας σταματήσουν τα δράματα τώρα. Νικήσαμε και αυτό έχει σημασία. Είμαστε μία ομάδα και ειδικότερα η Λίβερπουλ. Έλα ρε παιδιά".

Thank you hendo for let me take the penalty.. Stop drama now. We won that's what it count. We are a team and expecially we are Liverpool. Come on guys.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mario Balotelli (@mb459) στις

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ