ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ επέκτεινε με νέο πολυετές συμβόλαιο (δεν έγινε γνωστή η χρονική διάρκεια) την παραμονή του στο "Άνφιλντ", αποφασίζοντας ουσιαστικά να κλείσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ.

Η σημαία της Λίβερπουλ για πάντα στον ιστό της... Πριν συμπληρωθούν καν 24 ώρες από το γκολ του με το οποίο χάρισε στους "reds" τη νίκη (0-1) στον πρώτο ημιτελικό του League Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ έκανε το καλύτερο δώρο στον Στίβεν Τζέραρντ αλλά και στους πολυάριθμους φίλους της ανά την υφήλιο, προχωρώντας σε επέκταση του συμβολαίου του.

Η νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι πολυετής, χωρίς όμως η διοίκηση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να γνωστοποιεί την ακριβή διάρκεια, ενώ ανακοινώθηκε πως μόλις ο 31χρονος άσος κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θα τον περιμένει μία θέση πρεσβευτή στην ομάδα τηςε καρδιάς του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μία πολυ υπερήφανη ημέρα για μένα και την οικογένειά μου. Έρχεται μετά από μία φανταστική εμφάνιση της ομάδας το βράδυ της Τετάρτης όπου πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη δουλειά σε δύο εβδομάδες για να δώσουμε την ευκαιρία στους οπαδούς μας να βρεθούν στο Γουέμπλεϊ (σ.σ Κρίσταλ Πάλας-Κάρντιφ είναι το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών του League Cup)", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο εμβληματικός αρχηγός της, και συνέχισε:

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Πανευτυχής μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίο ο αρχηγός...

"Το γεγονός ότι η επέκταση της συνεργασίας έγινε την επόμενη μέρα αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα σε ένα τέλειο 24ωρο.

Αυτός είναι ο σύλλογος που αγαπώ και ο σύλλογος που υποστήριζα από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Ζω το όνειρο ως αρχηγός σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.

Λατρεύω να δουλεύω κάθε ημέρα και οι εμπειρίες που είχα από οκτώ χρόνων, όταν και υπέγραψα για πρώτη φορά σε αυτή την ομάδα, δεν τις αλλάζω με τίποτα στον κόσμο.

Το να συνεχίσω αυτό το πράγμα και να έχω ακόμα πιο καλές στιγμές με την κόκκινη φανέλα είναι αυτό που επιθυμώ. Είμαι αισιόδοξος ότι ο σύλλογος κινείται στη στη σωστή κατεύθυνση.

Έχουμε φανταστική ομάδα, έχουμε σωστούς ιδιοκτήτες και το σωστό επιτελείο πίσω από την ομάδα, οπότε έχω κάθε λόγο να πιστέυω ότι θα έχουμε περισσότερες καλές εμπειρίες στο μέλλον".

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Τζέραρντ
© EMPICS SPORT

1998: Ο Τζέραρντ κάνει ντεμπούτο στη Λίβερπουλ

13 χρόνια "κόκκινος" και συνεχίζει...

Να σημειωθεί ότι το ιστορικό "Νο 8" της Λίβερπουλ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου το 1998 και από τότε έχει φορέσει 561 φορές την κόκκινη φανέλα..

Ο τίτλος του πρωταθλητή Αγγλίας εξακολουθεί φυσικά να είναι ο μεγάλος του στόχος (τελευταίος τίτλος για την άλλοτε κραταιά Λίβερπουλ ήταν το 1990), με τον Άγγλο διεθνή μέσο να έχει κατακτήσει ωστόσο το Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης (2005), καθώς επίσης 2 Κύπελλα Αγγλίας και ισάριθμα Λιγκ Καπ.

Τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στα πόδια, όμως έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό (έχει ήδη δύο 90λεπτα ως βασικός στα πόδια του) και αναμένεται να αποτελέσει την κολώνα της ομάδας του Νταλγκλίς από εδώ και πέρα, ειδικά στο διάστημα που θα απουσιάσει ο -τιμωρημένος- Σουάρες.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ