ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανακοίνωσε Μίλνερ η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Μίλνερ η Λίβερπουλ

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι επίσημα ο Τζέιμς Μίλνερ, με τους "κόκκινους" να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον 29χρονο μέσο που μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην ολοκλήρωση της πρώτης καλοκαιρινής της μεταγραφής προχώρησε την Πέμπτη (4/6) η Λίβερπουλ η οποία έκανε γνωστό πως ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιμς Μίλνερ για να συνεχίσει την καριέρα του στο "Anfield".

O 29χρονος Άγγλος διεθνής μέσος φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι τα πέντε τελευταία χρόνια (147 συμμετοχές και 13 γκολ ο απολογισμός του στην Premier League) όμως οι "πολίτες" δεν είχαν πρόθεση να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και έτσι οι "κόκκινοι" πέτυχαν το deal μαζί του εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως και ο ίδιος επιθυμούσε να μετακομίσει στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Μίλνερ κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο και 1 League Cup στο διάστημα της παρουσίας του στο "Etihad" ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Λιντς, Νιούκαστλ και Άστον Βίλα.

#LFC are delighted to announce a deal has been agreed to sign Manchester City’s James Milner, subject to a medical. The...

Posted by Liverpool FC on Thursday, June 4, 2015
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ