ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς Κάντζι και Γεωργίου

Χωρίς Κάντζι και Γεωργίου
INTIME SPORTS

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας έμειναν οι Γεωργίου και Κάντζι, οι οποίοι δε συμμετείχαν και στην προπόνηση της Τετάρτης.

Δύο προβλήματα είχε στην προπόνηση της Τρίτης ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος είδε τους Κάντζι και Γεωργίου να μη συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο πρώτος δε συμμετείχε λόγω ίωσης, ενώ ο δεύτερος ακολούθησε θεραπεία. Απόρροια αυτού ήταν να μην μπει κανείς εκ των δύο στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας την οποία αποτελούν οι: Πρζικόφσκι, Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Μανόλο, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Μάγκας, Σκέμπης, Κονέ, Πέππας, Μαχαίρας, Ιωαννίδης, Πετράτσι, Ροτζέριο, Ορτέγκα, Γιάντσης, Βασιλείου και Μπούτσο.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της τρίτης περιλάμβανε video-ανάλυση. Οι Βοιωτοί συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο, όπου ο Λεμονής τους ανέλυσε το video με τις φάσεις του αγώνα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ακολούθησε η προπόνηση, στην οποία ο κ. Λεμονής δοκίμασε διάφορα σχήματα.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ