ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το λύνει ο Κονέ

Το λύνει ο Κονέ
Κονέ INTIME SPORTS

Προς αποχώρηση ο Εμανουέλ Κονέ από τον Λεβαδειακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβοριανός μέσος αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βοιωτίας. Οριστικές εξελίξεις το Σάββατο (21/2).

Διευθετείται το θέμα του Εμανουέλ Κονέ στον Λεβαδειακό. Ύστερα από αμοιβαίες αποχωρήσεις και λάθη και από τις δύο πλευρές, θα υπάρξει συμβιβαστική λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αφρικανός χαφ θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Βοιωτίας, μια και θα λύσει το συμβόλαιό του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Κομπότης έβαλε νερό στο κρασί του, δέχτηκε να υπάρξει ''διαζύγιο'' και το Σάββατο (21/2) το πρωί θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις. Ρόλο στην υπόθεση έπαιξε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών, που με δικές του καθοριστικές ενέργειες λειτούργησε ''πυροσβεστικά'' και μπαίνει ένα τέλος στο σίριαλ.

Φέτος ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 17 αγώνες του Λεβαδειακού, σημειώνοντας παράλληλα και τέσσερα γκολ. Στους Βοιωτούς ανήκε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία σε 31 συμμετοχές είχε 7 τέρματα.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ