ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τέλος και επίσημα ο Παντελίδης

Τέλος και επίσημα ο Παντελίδης
Παντελίδης INTIME SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο του Λεβαδειακού και οι όλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στον Ατρόμητο.

Το Sport24 σας είχε ενημερώσει από το Σάββατο το απόγευμα για το διαζύγιο του Σάββα Παντελίδη με την ομάδα του Λεβαδειακού και από την Κυριακή αυτό είναι και επίσημο μετά την συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Βοιωτίας κ. Φαράντο.

Ο Παντελίδης ήταν αυτός που ζήτησε να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών με την διοίκηση της ομάδας να μην προβάλει καμία αντίσταση και εν συνεχεία βγήκε και η σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

"Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Παντελίδη με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο και ο πρώτος του εξέφρασε την επιθυμία για λύση της συνεργασίας με την ομάδα, η οποία και έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Παντελίδη για τη μέχρι τώρα συνεργασία και προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Η «πόρτα» της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον".

Όλα δείχνουν... Ατρόμητο

Οι πληροφορίες θέλουν τον Σάββα Παντελίδη να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατρόμητου για να αντικαταστήσει τον Σα Πίντο και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα από την στιγμή που πλέον είναι και ελεύθερος.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ