ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τελευταίο φιλικό με Πανελευσινιακό για τον Λεβαδειακό

Τελευταίο φιλικό με Πανελευσινιακό για τον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή το απόγευμα τον Πανελευσινιακό στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της Super League. "Καυτή" εβδομάδα στα μεταγραφικά στους Βοιωτούς.

Ο Λεβαδειακός έμαθε οριστικά την Τετάρτη το απόγευμα ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Super League και την Παρασκευή (14/8) δίνει το τελευταίο του φιλικό αντιμετωπίζοντας τον Πανελευσινιακό σε ένα ματς όπου θα συνεχιστούν οι δοκιμές τον Εμμποου και Ποτουρίδης οι οποίοι αγωνίστηκαν και κόντρα στον Ηλυσιακό. Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε χωρίς την παρουσία του Άκη Μάντζιου ο οποίος είχε να διευθετήσει ένα προσωπικό πρόβλημα.

Οι Βοιωτοί ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Super League έχοντας πολλά κενά στο ρόστερ τους. Για αυτό και η επόμενη εβδομάδα θα τρέξει με πολλές μεταγραφικές εξελίξεις καθώς οι πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων ένας γκολκίπερ. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη καταθέσει αρκετές προτάσεις σε παίκτες που τους απασχολούν και περιμένουν τις απαντήσεις τους ενώ το γεγονός ότι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Super League κάνει την ομάδα πιο θελκτική.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ