ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τελευταία στιγμή αποφασίζει για Ουόν ο Χριστόπουλος στον Λεβαδειακό

Τελευταία στιγμή αποφασίζει για Ουόν ο Χριστόπουλος στον Λεβαδειακό
Ουόν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποφάσισε να συμπεριλάβει στην 20άδα του Λεβαδειακού τον Ουόν και να αποφασίσει λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης για τη χρησιμοποίηση του ή μη.

Ο Ουόν μπορεί να μην πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής αλλά ο Γιάννης Χριστόπουλος τον συμπεριέλαβε στην 20άδα του αγώνα με την ΑΕΛ που θα γίνει τη Δευτέρα στην Λάρισα. Ο έμπειρος αμυντικός θα δοκίμαζε να προπονηθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Θεσσαλική πόλη και ανάλογα με το πως θα είναι θα αποφασίσει ή μη για τη χρησιμοποίηση του. Εκτός αποστολής για τους Βοιωτούς είναι οι τραυματίες Μάντζιος, Μουλόπουλος και ο τιμωρημένος Μαχαίρας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Λ.

Μετά το τέλος της ο κ. Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα.Σε αυτή συμπεριέλαβε τους: Ναμάσκο, Μοσχονά, Δασκαλάκη, Τριποτσέρη, Μιλιάζες, Ουόν, Μεντί, Σουμπίνιο, Καραχάλιο, Βασιλείου, Ζεζίνιο, Καλτσά,Τόνι Σίλβα, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ, Γιουσούφ, Λάτσι, Βούρο, Νιάς και Γιακουμάκη".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ