ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στη Λιβαδειά ο Τσουρίκοφ

Στη Λιβαδειά ο Τσουρίκοφ
Τσουρίκοφ

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού βρίσκεται ο Αντρέι Τσουρίκοφ. Ο 23χρονος Ουκρανός θα παίξει στους Βοιωτούς ως δανεικός από τη Ντινάμο Κιέβου. Διάψευση για Τριανταφυλλόπουλο. (VIDEO).

Είχε βάση το ρεπορτάζ της ουκρανικής ιστοσελίδας " football24.ua" σχετικά με τον δανεισμό του Αντρέι Τσουρίκοφ στον Λεβαδειακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος αριστερός μπακ - χαφ είναι στη Λιβαδειά και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βοιωτίας.

Ο Τσουρίκοφ είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1992 και ανήκει στη Ντινάμο Κιέβου. Έχει παίξει στο παρελθόν και στη Μεταλούργκ Ζαπορίζιε, ενώ μέχρι πρότινος είχε δοθεί δανεικός στην ουκρανική Οβέρλα Ούζχοροντ. Το νέο απόκτημα του Λεβαδειακού είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της Ουκρανίας.

Διάψευση για Τριανταφυλλόπουλο

Τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο του Παναθηναϊκού διαψεύδονται από τους ανθρώπους της ομάδας της Βοιωτίας. Όπως υποστηρίζουν, δεν "καίγονται" να αποκτήσουν αμυντικό, αφού είναι "γεμάτοι" στα μετόπισθεν.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ