ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σοφοκλέους: "Δεν έφυγα για τα ατυχή αποτελέσματα"

Σοφοκλέους: "Δεν έφυγα για τα ατυχή αποτελέσματα"
Σοφοκλέους, Μάντζιος

Ο Σάββας Σοφοκλέους, που αποχώρησε προ ημερών από τον Λεβαδειακό, αποχαιρέτησε την ομάδα της Βοιωτίας με γραπτή του δήλωση στο Sport24.gr. "Δεν έφυγα για τα ατυχή αποτελέσματα" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το Sport24.gr αποκάλυψε το " διαζύγιο" της ΠΑΕ Λεβαδειακός με τον τέως πια συνεργάτη του Άκη Μάντζιου, Σάββα Σοφοκλέους. Ο Κύπριος αποχώρησε από τους "πράσινους" μετά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (6/2) με τον Πανθρακικό.

Ο 38χρονος με γραπτή του δήλωση στο Sport24.gr αποχαιρέτησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, αναφερόμενος και στις δυσκολίες που υπήρξαν στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η δήλωση του Σοφοκλέους: " Κάθε αρχή και δύσκολη. Θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι ήταν εις γνώση μου από την αρχή οι δυσκολίες της φετινής χρονιάς. Ήταν επιλογή μου να γίνω μέλος της προπονητικής ομάδας του Λεβαδειακού απορρίπτοντας προτάσεις από άλλες ομάδες. Η φετινή χρόνια, με την αμφιβολία για το που θα αγωνίζεται, από το καλοκαίρι, θα μας μείνει σε όλους αξέχαστη και σε εμένα βαθιά χαραγμένη μέσα μου.

Από τις 21/8/15 που πάρθηκε η τελική απόφαση και με την καθημερινή είσοδο στην ομάδα νέων παιδιών, είχαμε κάνει μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου διπλές και τριπλές καθημερινές προπονήσεις, σε μικρές υποομάδες, για να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο. Πολλές ώρες από όλους με υπομονή στα δύσκολα. Για αυτό τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με 22 βαθμούς και ήμασταν κοντά στο να "καθαρίσει" την υπόθεση παραμονή ο Λεβαδειακός όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Θέλω να γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα ότι η αποχώρησή μου δεν έχει να κάνει με τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Η διοίκηση και ο προπονητής γνωρίζουν τον λόγο και η απόφασή μου ήταν γνωστή από τις αρχές του 2016, ότι αμέσως μετά τον Πανθρακικό έπρεπε να επιστρέψω Κύπρο. Θέλω πρώτιστως να ευχαριστήσω τον φίλο προπονητή κ. Άκη Μάντζιο για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και τον κ. Δημήτρη Φαράντο που ως άμεσος συνεργάτης της προπονητικής ομάδας με την διοίκηση, μας στήριζε και μας παρείχε λύσεις σε πολλά θέματα.

Παράληψή μου θα ήταν να μην ευχαριστήσω και τον φίλο προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Λουκά Λούλο, έναν πραγματικό εργάτη του ποδοσφαίρου και της ομάδας. Οι ομάδες θέλουν χρόνο και οι οποιεσδήποτε αλλαγές γίνονται πρέπει να είναι σεβαστές και να συνεχίσουν όλοι να εργάζονται για το καθολικό καλό. Πιστεύω σε όλους. Ακόμα, τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού και είμαι σίγουρος ότι άμεσα θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα.

Καλή συνέχεια, δυνατά, πάντα μαζί σας,

Σοφοκλέους Σάββας".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ