ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ραντεβού με Ντόστανιτς στον Λεβαδειακό

Ραντεβού με Ντόστανιτς στον Λεβαδειακό
Ντόστανιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Λεβαδειακού. Επίκειται ραντεβού ανάμεσα στον Σέρβο προπονητή και στη διοίκηση των Βοιωτών. Τα είπαν με Κωστένογλου.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ράτκο Ντόστανιτς βρίσκεται ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί εκτιμούν ότι ο Σέρβος είναι η ενδεδειγμένη λύση προκειμένου να τους καθοδηγήσει τη νέα σεζόν, έπειτα από το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Ο 57χρονος προπονητής έχει ήδη συζητήσει με τους Βοιωτούς για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται ραντεβού τις επόμενες μέρες, ώστε να υπάρξουν οι τελικές επαφές. Σε περίπτωση που δεν προκύψουν διαφορές, τότε ο Σέρβος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ράτκο Ντόστανιτς ξεκίνησε να εργάζεται πέρυσι στην ΑΕΛ. Σε 25 παιχνίδια είχε απολογισμό 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Απολύθηκε, ωστόσο, από τον Αλέξη Κούγια και τον διαδέχτηκε ο Σάκης Τσιώλης. Στην Ελλάδα έχει δουλέψει και σε Βέροια (2007-2008, 2013-2014) και Διαγόρα Ρόδου (2011-2012).

Τα είπαν με Κωστένογλου

Σημειώνεται ότι οι άνθρωποι του Λεβαδειακού είχαν ραντεβού και με το Νίκο Κωστένογλου, με τον οποίο κουβέντιασαν το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ. Κατά το παρελθόν ο 46χρονος έχει δουλέψει σε ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ, Ξάνθη, Ανόρθωση, Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ υπήρξε και βοηθός προπονητή στην Εθνική.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ