ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πρόβλημα με το γήπεδο

Πρόβλημα με το γήπεδο
INTIME SPORTS

Το δημοτικό στάδιο της Βοιωτίας δεν έχει την σχετική άδεια που απαιτείται και υπάρχει κίνδυνος αναφορικά με την παρουσία του Λεβαδειακού στην Super League.

Το μείζον θέμα στο Δ.Σ. του Λεβαδειακού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ ήταν το τι μέλει γενέσθαι με το δημοτικό στάδιο της Βοιωτίας το οποίο στερείται της σχετικής άδειας για να συμμετέχουν οι πράσινοι τη νέα σεζόν στην Super League.

Ο κ. Κομπότης ενημέρωσε όλα τα μέλη για τα έργα που πρέπει να γίνουν και συστάθηκε ήδη επιτροπή η οποία συναντήθηκε ήδη με τον Δήμαρχο και ζήτησε την βοήθεια του.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ που τονίζει:

"Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Μαγιάκου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, στο οποίο παραβρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Κομπότης και όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Ο κ. Κομπότης τους ενημέρωσε για την πορεία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ σε αγωνιστικά και λειτουργικά θέματα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καθώς και για τις επικείμενες μεταγραφές.

Στη συνέχεια συζητήθηκε το μείζον θέμα της παρούσας περιόδου, που αφορά το δημοτικό στάδιο, το οποίο στερείται αδείας.

Για την εξασφάλιση της σχετικής άδειας, ώστε να μπορέσει ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ να αγωνίζεται σε αυτό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο απαιτείται να υλοποιηθούν κάποια βελτιωτικά έργα.

Για το λόγο αυτό συστήθηκε επιτροπή από μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, η οποία σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Παπαγγελή και του εξέθεσε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευελπιστεί σε άμεση απάντηση της Δημοτικής αρχής για τη λύση του συγκεκριμένου θέματος, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είναι αδύνατη η συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Super League".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ