ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πρόταση από Αγγλία για Βασιλείου

Πρόταση από Αγγλία για Βασιλείου
Βασιλείου INTIME SPORTS

Πρόταση από την Αγγλία έχει έρθει στα γραφεία του Λεβαδειακού για τον νεαρό επιθετικό Στέλιο Βασιλείου.

Από αλλού το περίμεναν κι από αλλού τους ήρθε. Κάπως έτσι μπορούμε να περιγράψουμε την κατάσταση στον Λεβαδειακό, αφού πρόταση για τον Ναπολεόνι περίμεναν και τελικά ήρθε για τον Βασιλείου.

Το γεγονός αποκάλυψε στο επίσημο site η ΠΑΕ Λεβαδειακός, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι συζητήσεις είναι προχωρημένες.

Ας ξεκινήσουμε με την ανακοίνωση του Λεβαδειακού: "Επίσημη πρόταση έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από αγγλική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Βασιλείου ο οποίοςτώρα προετοιμάζεται με την Εθνική Ελπίδων για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο που έχει να δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η πρόταση της αγγλικής ομάδας θα εξεταστεί από την ΠΑΕ προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προχωρήσουν οι συζητήσεις."

Τώρα όσον αφορά την πρόταση να πούμε πως το όλο θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Γιάννης Κομπότης, μαζί με τον εκπρόσωπο του νεαρού επιθετικού, που βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την αγγλική ομάδα.

Το όνομα της δεν έχει διαρρεύσει, αλλά μην σας κάνει εντύπωση αν δούμε τον νεαρό φορ μαζί με τον... Απόστολο Βέλλιο! Εξάλλου στην Έβερτον έχουν μείνει ικανοποιημένοι με την απόδοση του 21χρονου στράικερ.

Περισσότερα θα μάθουμε ίσως και την Τετάρτη, με τους ανθρώπους του Λεβαδειακού να ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας μέσω του site της ΠΑΕ.

Τέλος να αναφέρουμε πως ο Στέλιος Βασιλείου προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, οπότε υπάρχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τους ανθρώπους του συλλόγου.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ